Căutare Live

Dieta cu banane și lapte! Topește 4 kilograme în doar câteva zile! E recomandată drept una dintre cle mai rapide cure de slăbir

Sigur ai auzit de dieta cu banane și lapte, așa că, dacă eşti în căutarea unei diete-fulger, care să te scape de câteva kilograme în plus în doar câteva zile, trebuie să încerci acest plan alimentar.

Sigur ai auzit de dieta cu banane și lapte, așa că, dacă eşti în căutarea unei diete-fulger, care să te scape de câteva kilograme în plus în doar câteva zile, trebuie să încerci acest plan alimentar.

Inventatorii acestei diete susţin că, pe lângă pierderea rapidă a surplusului ponderal, te vei simţi mult mai bine, iar problemele digestive se vor ameliora.

În ce constă dieta cu banane şi lapte

Cea mai populară versiune a dietei constă în consumul a 2-3 banane şi un pahar cu lapte degresat pe zi, timp de 3-4 zile, fără să se depășească 1000 de calorii. De exemplu, dacă alegi să mănânci 6 banane şi 3 pahare cu lapte, vei ajunge la 900 de calorii, deci nu mai este loc şi de altceva. Prin urmare, rezumă-te la 2-3 banane şi un pahar cu lapte, restul meniului de o zi fiind compus din salate de legume şi carne slabă (peşte, pui, curcan).

Este recomandat cnsumul ridicat de apă, pentru că susține digestia și contribuie la hidratarea pielii.

Avantajele dietei cu banane şi lapte

Banananele sunt fructe bogate în vitamine esenţiale organismului. De asemenea, ele sunt surse bogate de potasiu, mineral care ajută la buna funcţionare a creierului, susţine muşchiul cardiac şi ajută la eliminarea sodiului din corp, prevenind astfel retenţia de apă, vinovată frecvent de acumularea kilogramelor.

Fibrele din banane ajută la eliminarea toxinelor din corp şi conferă saţietate, deci nu îţi va fi foame, chiar dacă mănânci mai puţin.

Laptele degresat este de asemenea foarte important deoarece aduce în organism cantităţi importante de calciu şi proteine.

Calciul este esenţial pentru dezvoltarea şi menţinerea sistemului osos şi pentru a regla nivelurile hormonale, iar proteinele ajută la dezvoltarea musculaturii.

Dieta rusească. Cum slăbeşti 30 de kilograme în două luni! E timpul să te pregătești pentru plajă... Dieta după Paște face minuni. Slăbești în 3 zile...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x