- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit din bucătăriile românilor, dar puțini sunt cei care știu ce efect are acesta asupra sănătății!
Te-ai întrebat vreodată la ce mai poate folosi bicarbonatul de sodiu, dincolo de prăjituri și mici pufoși? Studiile recente arată că această substanță este un aliat de nădejde al sănătății, fiindcă te ajută să previi numeroase probleme medicale și să slăbești rapid.
BENEFICII BICARBONAT DE SODIU. Se amestecă o linguriță și jumătate de bicarbonat de sodiu și sucul unei lămâi în 500 ml apă. Ulterior, se consumă această băutură în fiecare dimineață pe stomacul gol, iar seara înainte de culcare, la 2-3 ore după ce ați servit ultima masă, ar trebui să mai consumați un pahar cu apă în combinație cu sucul de la o jumătate de lămâie și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.
BENEFICII BICARBONAT DE SODIU. Printre cele mai semnificative efecte ale acestui amestec se numără alcalinizarea sistemului digestiv, eliminarea toxinelor din organism și scăderea nivelului de colesterol. Prin urmare, dacă urmați sfaturile avizate pe care le indică medicul pe tot parcursul dietei, veți avea mai multe beneficii în urma acestui regim alimentar precum:
- întărirea sistemului imunitar, cu alte cuvinte, organismul dumneavoastră va fi protejat de anumite boli și afecțiuni – până și o banală răceală vă va ocoli datorită aportului de vitamina C pe care îl conține lămâia;
- îmbunătățirea sistemului digestiv;
- tratarea arsurilor și a refluxului gastric;
- reglarea nivelului de ph din organism;
- reducerea inflamațiilor;
- inducerea unor efecte diuretice care duc la detoxifierea organismului
- hidratarea organismului
- asigurarea unei funcționări optime a ficatului
- alungarea stării de oboseală
- inducerea unor efecte anti-cancerigene