Dieta japoneză pe bază de banane: Dai jos cel puțin CINCI kilograme, în câteva zile, fără efort

 
+3 click pentru
galerie

Dieta cu banane are origine japoneză și este una dintre cele mai eficiente modalități de a scapă rapid de kilogramele în plus. Desigur, nu este vorba despre un număr foarte mare de kilograme, întrucât, că orice altă dietă, nici această nu se recomandă a fi urmată pe o perioada lungă de timp.

Însă dacă vrei să topeșți 4-5 kg în câteva zile, dieta cu banane este ceea ce cauți. 

Beneficiile fructului:

Banana este foarte bogată în vitamine și minerale și acționează într-o manieră pozitivă asupra stării de spirit grație concentrației ridicate de vitamina B. Se recomandă consumul câte unei banană înainte și după un efort fizic deoarece este o sursă foarte bună de energie. De asemenea, bananele ajută la întărirea structurii osoase, susțîn sistemul imunitar, îmbunătățesc digestia și stimulează metabolismul.

Dieta cu banane: 

Principiul care stă la baza acestei diete este consumul regulat de banane proaspete și al apei la temperatura camerei. Eficacitatea dietei constă în prezența în compoziția bananei a unei enzime – lipaza – care permite digerarea grăsimilor și, prin urmare, eliminarea lor rapidă.

Dacă micul dejun trebuie să fie format exclusiv din 2-3 banane și un pahar de apă la temperature camerei, prânzul și cină pot conține alimente diverse în cantități moderate, desigur, evitându-se produsele nesănătoase.

Totodată, limitează-ți masă la un singur fel de mâncare.

Privilegiază consumul de supe și ciorbe, dar și cel de carne slabă la grătar, peste și salate. De asemenea, pe perioada dietei cu banane va trebui să renunți la deserturi, singurul desert permis fiind o banană, să nu mai consumi nimic cu 4 ore înainte de culcare și să te hidratezi corespunzător. În plus, între cele 3 mese principale nu sunt permise gustările.

Rezultatele dietei sunt amplificate dacă bei 2 căni de ceai verde zilnic și faci 30 de minute de mișcare zilnic.

Sursa: www.slabsaugras.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI