Antena Căutare

Hotarare de Guvern: Sali de fitness si culturism, doar cu autorizatie anti-doping

Guvernul a decis ca societatile comerciale care au ca obiect de activitate culturismul si fitness-ul vor fi obligate sa se autorizeze din punct de vedere anti-doping.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare de modificare si completare a HG 1522/2006 privind regulamentul de organizare si functionare al Agentiei Nationale Anti-Doping. "Prin hotararea de guvern adoptata se extinde obiectul de activitate al Agentiei Nationale Anti-Doping, prin aceea ca societatile comerciale care au ca obiect de activitate culturism si fitness vor fi obligate sa se autorizeze din punct de vedere anti-doping", a spus Zaharescu.

O hotarare asemanatoare a mai fost emisa insa si in urma cu circa un an. Atunci, Guvernul anunta ca a emis o hotarare care ii obliga pe proprietarii salilor de culturism si fitness sa obtina un certificat eliberat de Agentia Nationala Anti-doping, valabil pentru o perioada de trei ani. Actul normativ aprobat atunci de Executiv reglementa normele de aplicare a Legii 104/2008 privind prevenirea si combaterea traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc.

Foto: Hepta

5 mituri despre constipatie... 7 mituri neadevarate despre artrita...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x