Căutare Live

Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19! „A fost unul dintre primele semnale pe care mi le-a dat corpul, după ce m-am infectat!”

Un nou simptom al coronavirusului a fost semnalat de mai mulți pacienți cu COVID-19. Unii dintre bolnavi susțin că acesta a fost unul dintre primele semnale ale infectării.

Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19! „A fost unul dintre primele semnale pe care mi le-a dat corpul, după ce m-am infectat!”

profimediaimages.ro

Principalele simptome ale infectării cu noul coronavirus sunt o tuse seacă persistentă și febra. Însă, la acestea, se adaugă și altele.

Potrivit unui studiu realizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), 87,9% din eșantionul format din pacienți cu coronavirus au avut febră, iar 67,7% au fost chinuiți de o tuse seacă, persistentă.

Un al treilea simptom, potrivit studiului OMS, a fost oboseala, cu 38,1% dintre pacienții COVID-19 din eșantion acuzând acest indiciu al infectării cu noul coronavirus.

Minte încețoșată și dificultate de a se concentra, la pacienți cu coronavirus

La acest capitol, însă, se încadrează, mai specific, și oboseala psihică ori „minte încețoșată”, la unii dintre pacienții cu coronavirus.

Citește și: Un aliment ar ajuta organismul în lupta cu noul coronavirus! Explicația specialiștilor

De exemplu, Thea Jourdan, în vârstă de 50 de ani, a spus că nu a avut febră sau tuse după ce s-a infectat cu coronavirus, dar a observat că îi era greu să se concentreze.

Citește și: „Am luat coronavirus de pe niște plase de cumpărături! Sunt îngrozită! Nu mi-a fost niciodată mai rău!”. O femeie s-a infectat cu COVID-19, în izolare

„Inițial, m-am simțit extenuată. Nu aveam cine știe ce tuse și nici febră. Aveam mintea încețoșată. Nu puteam nici să completez formulare necesare copiilor mei, la școală. Voiam doar să dorm”, a spus ea.

O altă femeie, din Seattle, a descris un simptom similar. „Am avut durere de cap și mintea încețoșată 0 îmi era imposibil să mă concentrez”, a spus ea.

Un aliment ar ajuta organismul în lupta cu noul coronavirus! Explicația specialiștilor... Care este rolul verdețurilor de sezon în cura de detoxifiere și în dietele de slăbire?...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri