Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19! „A fost unul dintre primele semnale pe care mi le-a dat corpul, după ce m-am infectat!”

Un nou simptom al coronavirusului a fost semnalat de mai mulți pacienți cu COVID-19. Unii dintre bolnavi susțin că acesta a fost unul dintre primele semnale ale infectării.

Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19! „A fost unul dintre primele semnale pe care mi le-a dat corpul, după ce m-am infectat!”

profimediaimages.ro

Principalele simptome ale infectării cu noul coronavirus sunt o tuse seacă persistentă și febra. Însă, la acestea, se adaugă și altele.

Potrivit unui studiu realizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), 87,9% din eșantionul format din pacienți cu coronavirus au avut febră, iar 67,7% au fost chinuiți de o tuse seacă, persistentă.

Un al treilea simptom, potrivit studiului OMS, a fost oboseala, cu 38,1% dintre pacienții COVID-19 din eșantion acuzând acest indiciu al infectării cu noul coronavirus.

Minte încețoșată și dificultate de a se concentra, la pacienți cu coronavirus

La acest capitol, însă, se încadrează, mai specific, și oboseala psihică ori „minte încețoșată”, la unii dintre pacienții cu coronavirus.

Citește și: Un aliment ar ajuta organismul în lupta cu noul coronavirus! Explicația specialiștilor

De exemplu, Thea Jourdan, în vârstă de 50 de ani, a spus că nu a avut febră sau tuse după ce s-a infectat cu coronavirus, dar a observat că îi era greu să se concentreze.

Citește și: „Am luat coronavirus de pe niște plase de cumpărături! Sunt îngrozită! Nu mi-a fost niciodată mai rău!”. O femeie s-a infectat cu COVID-19, în izolare

„Inițial, m-am simțit extenuată. Nu aveam cine știe ce tuse și nici febră. Aveam mintea încețoșată. Nu puteam nici să completez formulare necesare copiilor mei, la școală. Voiam doar să dorm”, a spus ea.

O altă femeie, din Seattle, a descris un simptom similar. „Am avut durere de cap și mintea încețoșată 0 îmi era imposibil să mă concentrez”, a spus ea.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri