Mâncarea preferată a copiilor moderni și a tinerilor provoacă astmul. E concluzia medicilor, care au urmărit adolescenţi care consumă des un anumit produs din comerţ.
Explicaţia ţine de ingredientele folosite: cele mai multe sunt substanţele chimice care dau un alt gust hamburgerului care e ţinut în frigider zile bune.
Sandvişul uriaş cu aspect apetisant tentează mulţi copii. Dar consumul nu e deloc inofensiv!
Acesta este secretul unui gust divin! Rețeta de hamburger delicios, marca chef Cătălin Scărlătescu!
Mai exact, ultima cercetare în domeniu, arată că toţi copiii care mănâncă deseori hamburgeri prezintă un risc de peste 50% de a dezvolta astm. Şi nu este singura afecţiune la care sunt predispuşi.
Cercetătorii au descoperit în componenţa renumitelor chiftele o substanţă chimică sintetică cu proprietăţi antioxidante care poate provoca numeroase reacţii adverse.
Burger savuros pentru orice pofticios! Se face imediat, dar vei înnebuni de plăcere!
Chifla este partea cea mai dăunătoare a hamburgerilor vânduţi la fast-food. În componenţa ei au fost descoperite substanţe folosite în experimente pentru a induce diabetul organismelor sănătoase, printre ele şi etanolul.
Aşa se face că, în supermarketuri există chifle speciale care au termen de valabilitate chiar şi un an. Pofticioşii au totuşi variante. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce soluții există!
Fructul care a băgat în spital jumătate de planetă! Toți românii trebuie să știe cum se curăță corect... Ai devenit mămică de curând? Nutriţionistul vedetelor de la Hollywood a dezvăluit secretul cu care femeile pot să-şi rec...