Ingrediente
- Carne tocată de vită
- Ceapă
- Castraveți murați
- Roșii
- Salată
- Brânză (de preferat feliată)
- Chifle de burger
- Sosuri (maioneză, ketchup, muștar, sos barbeque etc
Mod de preparare
Ți-e poftă de un burger cu de toate, dar vrei să încercă o rețetă nouă? Nimic mai simplu!
Cum se face?
Carnea tocată o separi în mingiuțe pe care apoi le modelezi în formă de burger. Pune sare, piper și condiment de grătar dacă vrei, apoi pune-i la prăjit în tigaia încinsă. Ai grijă să se facă bine. Pune feliile de brânză peste carne și lasă să se topească. Poți folosi capacul, pentru a se face mai bine carnea.
Taie în felii subțiri ceapa, roșiile, castraveții murați și salata.
Ia chiflele, taie-le și unge-le cu ce sosuri vrei ( maioneză, ketchup, muștar, sos barbeque).
Apoi pune salata, roșii, ceapă și castraveți murați, în ce combinație vrei.
Secret: pentru un plus de aromă poți pune și ceapă caramelizată sau felii de bacon prăjit.
Poftă bună!