Căutare Live

Mananci cu 40% mai putin si traiesti 20 de ani mai mult

Reducerea consumului de alimente cu 40% ar putea prelungi cu pana la 20 de ani, conform unui studiu realizat in Marea Britanie citat de Daily Mail.

Oamenii de stiinta britanici incearca sa realizeze un tratament care sa opreasca procesul de imbatranire. Cercetatorii studiaza felul in care genetica si stilul de viata pot fi adaptate pentru a impiedica imbatranirea.

In cadrul unui studiu au reusit sa demonstreze ca durata de viata a unui soarece poate fi prelungita prin simpla reducere a consumului de alimente. Daca un soarece este hranit cu 40% mai putina mancare, poate trai cu pana la 30% mai mult. Asadar, in termenii unei vieti de om, este vorba despre 20 de ani in plus.

In laborator, viata soarecilor a fost prelungita nu numai printr-o dieta, ci si printr-un tratament medicamentos. Aceeasi metoda ar putea fi eficient si in extinderea vietii oamenilor.

Foto: fresssh.com

Emotiile sunt cauza durerilor cronice... Testul HIV care se face acasa ajunge in farmaciile din SUA...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri