Căutare Live

Nu te mai îmbolnăvești de cancer! În câteva secunde elimini orice risc de boală! Ce trebuie să faci

Numărul de cazuri de cancere cauzate de virusul HPV este în continuă creștere nu doar în România, ci și în întreaga lume! Totuși, poți scăpa de riscul de-a face diferite forme cancer. Ce trebuie să faci?

Numărul de cazuri de cancere cauzate de virusul HPV este în continuă creștere nu doar în România, ci și în întreaga lume! Totuși, poți scăpa de riscul de-a face diferite forme cancer. Ce trebuie să faci?

Vaccinarea ar putea preveni 92% din cancerele legate de virusul papiloma uman (HPV), au afirmat joi autorităţile sanitare americane, care fac o prioritate din aceasta, informează vineri AFP.

"Un viitor fără cancere legate de HPV este la îndemâna noastră, însă este necesar să acţionăm rapid pentru a îmbunătăţi rata de vaccinare", a declarat Brett Giroir, ministru adjunct al Sănătăţii, care doreşte o acoperire vaccinală de 80% în SUA împotriva HPV.

Potrivit unui nou raport al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), HPV s-a aflat la originea a 34.800 de cazuri de cancer, în medie, între 2012 şi 2016 în Statele Unite.

Nu te mai îmbolnăvești de cancer! În câteva secunde elimini orice risc de boală! Ce trebuie să faci

Virusul, transmisibil pe cale sexuală, poate provoca cancere atât la femei cât şi la bărbaţi - de col uterin, vagin, penis, anus sau laringe.

Autorităţile sanitare recomandă vaccinarea tuturor pre-adolescenţilor împotriva HPV înainte de a fi expuşi, la vârsta de 11 sau 12 ani.

Cu toate acestea, rata de vaccinare progresează foarte lent în rândul adolescenţilor americani, doar 51% dintre aceştia primind ansamblul dozelor recomandate, cu doar 2% mai mult decât în 2017.

Sursa: Agerpres

Sfinții 40 Mucenici. Ce se întâmplă în organism dacă bei ”44 de pahare cu vin”... Dr. Cătălin Costovici, date cutremurătoare despre cancer: "Nu cred că e familie în România care să nu aibă cel puți...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri