- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Aveți nevoie să dați jos câteva din kilogramele acumulate, dar nici o dietă pe care ați ținut-o până cum nu a avut efectul dorit? Uitați de toate aceste lucruri și apelați cu încredere la cel mai bun prieten: ceapa roșie. Condiția esențială să aveți succes este să o consumați în stare crudă!
Mâncați zilnic 70-100 g ceapă roșie
Nutriționiștii afirmă că după doar o lună, timp în care ați consumat în fiecare zi între 70-100 g ceapă roșie crudă, veți fi plăcut surpinși să vedeți că ați dat jos minim câteva kilograme fără să faceți nici cel mai mic efort.
Motivul? Ceapa conține compuși activi care eficientizează digestia. Mai mult, compușii conținuți de ceapa roșie (care conține de două ori mai mulți antioxidanți decât cea albă) fluidifică sângele, previne formarea trombilor și reduc nivelul colesterolului rău.
Și asta nu e tot. Ceapa roșie consumată zilnic întărește celulele, reduce procesele inflamatorii și ține bolile cardiovasculare dar și diabetul departe.
Folosiți și cojile
Este foarte important să valorificați ceapa roșie așa cum trebuie, așa că nu aruncați nici cojile, pe care le puteți folosi la obținerea ceaiului. Pentru ca ceapa roșie să nu se strice, trebuie ținută în locuri răcoroase, uscate și foarte bine aerisite. Ceapa roșie nu se păstrează în frigider sau în pungi de plastic! Odată curățată, aceasta trebuie consumată pe loc, altfel devine toxică.
Sursa: secretele.com
3 afectiuni ale cavității bucale ce îți pot zdruncina serios încrederea în tine... 5 mituri despre mersul la sală de care trebuie să uiți...