Ouă, pască, cozonac, friptură de miel. Cum slăbim după Paşte? După „orgii” culinare, dieta asta e... MIRACULOASĂ!
De fapt, nu e neaparat un regim, ci.... câteva „trucuri”.
Dimineaţa, pe stomacul gol beţi un pahar de apă în care aţi stors o felie de lămâie. De altfel, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână o sticlă de 2 litri de apă plată din care veţi bea toată ziua. Dacă sunteţi hidrataţi, nu veţi mai simţi că vă este foame chiar şi atunci când nu vă este – după cum bine ştiţi deseori confundăm senzaţia de sete cu cea de foame. Dimineaţa aţi putea alege un iaurt light cu câteva linguri de musli fără zahăr, o cafea. Nimic ce conţine zahăr adăugat nu trebuie consumat în acest moment pentru a menţine nivelul glicemiei cât mai constant.
La prânz, alegeţi o salată cât mai simplă - cu peşte sau pui ori brânză, cu dressing de lămâie, ulei de măsline, fără sosuri sau maioneză. Şi nu, nu mai mult de o felie de pâine şi fără desert. Seara, alegeţi să faceţi plimbare cât mai lungă - cel puţin o oră.
Pentru cină dacă vă este foame puteţi alege o altă salată ori legume la grătar sau spanac – orice e dietetic şi vă place.
În câteva zile, veți observa primele semne de... suplețe!