Căutare Live

(P) Dieta lui Dwayne "The Rock" Johnson: 6.000 - 8.000 de calorii pe zi

La 50 de ani, Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Înainte de a fi apreciat ca actor, a devenit celebru ca wrestler profesionist, evoluând cu succes în WWE.

La 50 de ani, Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood

A câștigat 17 titluri de campion, inclusiv 10 titluri de campion mondial, fiind considerat unul din cei mai buni wrestleri din toate timpurile. Statura sa impunătoare l-a ajutat nu doar în cariera de lupte, ci și în cea de cinema, unde este ușor de recunoscut și foarte potrivit în roluri în care se evidențiază inclusiv prin forța fizică de invidiat. Dwayne "The Rock" Johnson are acum 1,96 metri și aproximativ 118 kg.

În topul celor mai bine plătiți actori din Statele Unite ale Americii, Dwayne Johnson cochetează de câțiva ani cu o posibilă candidatură la Casa Albă. A declarat în mai multe rânduri că este interesat de politică, dar că va candida numai dacă va avea siguranța susținerii publice pentru o astfel de funcție.

Sunt șanse destul de bune ca The Rock să candideze la următoarele alegeri prezidențiale din SUA, numele său fiind deja prezent la casele de pariuri online care oferă cote pentru evenimentul politic de la finalul anului 2024. Cota sa este foarte mare în acest moment, 67.00, însă mai este destul timp până America își va alege un nou lider.

În topul favoriților în acest moment la alegerile prezidențiale americane din 2024 sunt Donald Trump, fostul președinte al statului (cotă 3.75) și Joe Biden, președintele în funcție (cotă 5.50). Alte nume cunoscute pe care poți paria sunt actorul George Clooney (cota 101.00), Mark Zuckerberg (cota 101.00) sau Oprah Winfrey (cota 101.00).

De mai multe ori, Dwayne "The Rock" Johnson a fost considerat a fi cel mai bine plătit actor la nivel mondial. Spre exemplu, a câştigat 87,5 milioane de dolari în intervalul 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, potrivit Forbes, sumă care include onorariul de 23,5 milioane de dolari plătit de Netflix pentru rolul din thriller-ul Red Notice.

În rolul Regelui Scorpion în The Mummy Returns, actorul a cunoscut marele succes în cinematografie. De atunci, a jucat în numeroase filme, devenind unul dintre cei mai populari actori. Forma sa fizică de invidiat se datorează activității sportive intense, în combinație cu un regim alimentar foarte bogat în calorii. Timp de ani de zile, când activa ca wrestler profesionist, se pare că Dwayne "The Rock" Johnson consuma aproximativ 1,5 kg de cod pe zi, pentru a-și construi fizicul incredibil de musculos.

Codul a fost inclus în șase dintre cele șapte mese zilnice, alături de porții uriașe de cartofi dulci, orez alb, fulgi de ovăz, legume și diverse suplimente printre care proteine ​​de cazeină, o omletă cu 10 albușuri de ouă și o lingură de ulei de pește cu omega-3.

Dwayne Johnson a povestit și de alte diete în care a înlocuit codul cu proteine ​​precum somon, vită și pui. Acesta a mai spus că a mâncat între 6.000 și 8.000 de calorii pe zi, de foarte mult timp. Chiar și în prezent, mănâncă între cinci și șase mese pe zi, uneori șapte.

Primul mic dejun include cremă de orez sau fulgi de ovăz alături de ouă, nuci, căpșune sau / și mere. Al doilea mic dejun, după un prin antrenament cuprinde de obicei orez și pui. A treia masă este asemănătoare - orez și carne la bază. Urmează alte mese diferite - multe indicii pot fi găsite pe profilul său de Instagram, unde postează adesea fotografii cu ceea ce mănâncă. Atât de multe alimente au nevoie și de multă apă - nu mai puțin de 10 litri pe zi, uneori mai mult! Nu bea cafea, însă consumă cofeină prin marca sa proprie de băutură energizantă.

Deși de obicei consumă alimente în mod calculat, adică foarte bogate nutritiv, ocazional alege doar după preferințele de gust. În postările sale, regăsim inclusiv o farfurie cu cartofi prăjiți și doi cheeseburgeri cu bacon alături de un pahar de tequila sau un teanc de clătite cu lămâie și nucă de cocos.

Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x