Patru tratamente pe care medicii le tin doar pentru ei

Medicii isi petrec majoritatea zilelor prescriind tratamente medicale si sfatuindu-si pacientii despre ce trebuie sa faca atunci cand sunt bolnavi. Dar ce fac atunci cand ei insisi au probleme de sanatate?

Pentru a vedea daca respecta indicatiile pe care le ofera pacientilor sau folosesc remedii naturale, The Sun a vorbit cu mai multi medici si a aflat cum se vindeca acestia de unele dintre cele mai frecvente probleme medicale.

1.Migrenele. Tratamentul pe care il folosesc medicii atunci cand au migrene este consumul de apa. Doi litri de apa consumati in cinci pana la 10 minute te scapa de migrene. Un volum ridicat de lichide reduce intensitatea durerilor.

2.Raceala. Oboseala creste riscul de a raci si face ca simptomele sa dispara mai greu. Atunci cand sunt raciti, medicii merg la culcare cu doua ore mai devreme decat de obicei. Somnul imbunatateste functionarea sistemului imunitar.

3.Durerile de spate. Masajele sunt una dintre metodele folosite de medici pentru a scapa de durerile de spate. De asemenea, folosec o crema cu extract de radacina de tataneasa, pe care o aplica in zona dureroasa.

4.Durerile de urechi. Cand apar durerile de ureche, doctorii se trateaza cu analgezice cu ibuprofen pe care le iau de trei ori pe zi. Secretul lor este insa o sticla cu apa calda pe care o tin in zona urechii.

Foto: hepta.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri