Schimbări la pachetul de servicii medicale de bază gratuite! Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății

 

Anunț important pentru toți românii care beneficiază de asigurare de sănătate de la stat. Pachetul de bază de servicii medicale gratuite se va schimba. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dat detalii despre modificările ce urmează să fie făcute. 

Toți românii care își plătesc asigurările medicale obligatorii beneficiază de un pachet de servicii de bază gratuite. Invitată la Radio Europa Liberă, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vorbit despre modificările ce trebuie făcute acestui pachet de bază.

„Prin normele de la contractul cadru vom redefini pachetul de bază, astfel încât să aibă cât mai mulți pacienți acces, dar în condițiile pe care sistemul românesc le oferă în acest moment. (...) Pentru un anumit tip de servicii, cu siguranță este nevoie de asigurări suplimentare. Și atunci vom începe să definim aceste lucruri”, a declarat ministrul.

Conform Capital.ro, la începutul anului, ministrul Sorina Pintea a anunțat că pachetul de bază de servicii medicale de care beneficiază în mod gratuit plătitorii asigurărilor de sănătate obligatorii se va restrânge.

CITEȘTE ȘI:  Vești excelente pentru părinți! Limita veniturilor ce pot fi obținute simultan cu indemnizația de creștere a copilului a crescutfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI