Stela Popescu a făcut accident vascular și cei din jur nu au știut! Care sunt semnele care te trimit imediat la doctor!

Stela Popescu s-a stins din viață cu aproape o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani. Potrivit medicilor legiști, cauza decesului ar fi fost producerea unui accident vascular cerebral. Totuși, care sunt semnele ce te trimit urgent la medic?

Stela Popescu s-a stins din viață cu aproape o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani. Potrivit medicilor legiști, cauza decesului ar fi fost producerea unui accident vascular cerebral. Totuși, care sunt semnele ce te trimit urgent la medic?

Actriţa Stela Popescu, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Detaliul ce va conta la anchetă! Ce au descoperit polițiștii pe trupul regretatei artiste Stela Popescu!

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului. Cu o seară înainte, artista ar fi suferit un accident vascular cerebral, în timpul unui eveniment monden. Totuși, nimeni dintre cei prezenți în sală nu s-a prins ca să se poată acționa la timp.

Simptomele uzuale ale accidentului vascular cerebral includ:
- paralizia brusca a unui picior, brat sau o parte a fetei;
- dificultati bruste de vorbire sau de a intelege ce se vorbeste;
- tulburari bruste de vedere cum ar fi vedere incetosata sau dubla;
- pierderea brusca a coordonarii sau probleme de echilibru;
- durere severa de cap, fara o cauza aparenta;
- amorteala brusca, slabiciune sau ameteli;

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

- atac ischemic tranzitor - desi accidentele vasculare cerebrale apar de obicei, fara avertisment, unele persoane pot simti o senzatie de amorteala temporara, slabiciune sau furnicaturi intr-un brat sau picior, dificultati de vorbire, vedere sau echilibru inainte de debutul efectiv al accidentului vascular cerebral. Atacul ischemic tranzitor are loc pentru ca alimentarea cu sange a creierului este temporar diminuata. Episoadele dureaza cateva minute pana la cateva ore si nu provoaca lezarea imediata a creierului. Totusi, atacul ischemic tranzitor este semnul ca exista un risc crescut al unui accident vascular cerebral.

- amorteala sau slabiciuna brusca a fetei, bratului sau piciorului;
- confuzie brusca, dificultati de vorbire sau intelegere;
- tulburari de mers, ameteli, pierderea echilibrului sau coordonarii;
- dureri severe, bruste de cap fara vreo cauza cunoscuta.

Ultimele știri