Tu ştiai? Iată ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci carne

 

Ştim deja cât este de important consumul de carne pentru organism, însă habar nu avem ce se întâmplă în corpul nostru când o mâncăm

O echipă de experţi formată din nemţi şi austriecide la Universitatea din Graz susţine că persoanele care nu includ cărnurile în viaţa lor risca să dezvolte diferite tipuri de cancer, osteoporoza şi boli ale inimii. De asemenea, sunt mai predispuşi la depresie şi anxietate.

Astfel, studiul dărâmă un mit: vegetarienii nu sunt mai sănătoşi decât carnivorii. Vegetarienii sunt de două ori mai alergici faţă de consumatorii de preparate din pui, curcan sau porc (30,6% faţă de 16,7%) şi au şanse crescute de a face cancer (un 4,8% la 1,8%).

Aşadar, ce se întâmplă în corpul tău când mănânci carne? Se pare că cea mai bună legumă a carnivorilor are un efect pozitiv asupra creierului.

În plus, oamenii care consumă carne au o calitate a vieţii mai bună: sunt mai preocupaţi de sănătatea psihică şi fizică, au relaţii sociale mai trainice şi sunt mai performanţi la locul de muncă.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe