Căutare Live

Ultimate Pilates - solutia pentru un abdomen plat

Odata cu cresterea temperaturii creste si interesul nostru pentru felul in care aratam. Costumul de baie si rochitele vaporoase de vara ne asteapta, asadar trebuie sa actionam cat mai rapid si sa intram in forma.

Trebuie doar vointa, o alimentatie bazata pe ingrediente naturale si, bineinteles, nelipsitul antrenament fizic.

Abdomenul ne da cele mai multe dureri de cap si tocmai de aceea antrenamentul ideal pentru remodelarea lui este Ultimate Pilates. Acest tip de antrenament pune foarte mare accent pe tonifierea musculaturii in zonele in care ne intereseaza pe noi, femeile: coapse, abdomen, fese si brate. Exercitiile se executa la saltea si nu necesita un numar mare de repetari, dat fiind faptul ca sunt foarte diversificate.

Ultimate Pilates este creat special pentru femei, deoarece ne ajuta sa ne tonifiem musculatura si sa ne pastram feminitatea in acelasi timp.

Tipuri de exercitii pe care le poti face acasa

Intinde-te pe spate si mentine abdomenul incordat si coloana vertebrala lipita de saltea. Expira si ridica umerii de pe sol si picioarele la verticala. Incordeaza spatele si umerii si intinde mainile si picioarele spre tavan. Inspira si deschide lent pozitia, coborand mainile spre spate si picioarele spre sol.

Concentreaza-te sa nu arcuiesti coloana si expira atunci cand contracti abdomenul ca sa revii la verticala. Privirea ramane tot timpul sus, pentru a mentine gatul intr-o pozitie corecta. Concentreaza-te sa mentii mainile si picioarele intinse pe toata durata miscarii. Executa 3 seturi a cate 8 repetari, lent si controlat si cu o pauza de 20 de secunde intre exercitii.

Tot articolul, in Revista Felicia

foto: Hepta.ro

Netratate, infectiile urinare pot duce la insuficienta renala... Fa-ti testul pentru a afla varsta plamanilor, marti, la Universitate...
Ultimele știri