Antena Căutare

Vara, pericol de toxiinfectii

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor recomanda consumatorilor ca, in aceasta perioada cu temperaturi ridicate, sa acorde o mai mare atentie modului in care pastreaza sau prepara alimentele si locurilor de unde le achizitioneaza.



Cel mai important este sa achizitioneze produse alimentare numai din locuri sau spatii inregistrate sanitar-veterinar, pentru ca le ofera garantia unor produse controlate sanitar-veterinar, si pentru siguranta alimentelor si care sunt depozitate in conditii corespunzatoare de temperatura.

Odata cumparate, produsele sa fie tinute o perioada cât mai scurta la temperatura camerei, iar cele care urmeaza a fi depozitate in frigider sa fie ambalate separat si mentinute la temperaturile si pentru perioda mentionata pe ambalaj.

Alimentele gatite nu se pastreaza in recipiente fara capac. De asemenea, produsele care au fost decongelate nu trebuie recongelate pentru fi preparate sau consumate ulterior, iar cele alterate trebuie aruncate. Fructele si legumele vor fi spalate inainte de a fi depozitate in frigider.

Cum sa fim sanatosi cu exercitii de stretching... Sportul ne mentine tineri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x