Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Afla care este rolul insectelor in tratarea afectiunilor!

Aparitia medicamentelor care isi extrag substantele active din insecte, poate fi o noutate pentru unii. Virusologul de renume mondial, Mircea Ciuhrii, a venit la Neatza pentru a explica mai multe lucruri cu privire la aceste preparate si unguente.Acum, si cei din Japonia sunt expusi diferitelor afectiuni imunitare si tumorilor. Indicat este sa se intervina cu substante imunomodulatoare, care de cele mai multe ori se afla in corpul insectelor.

"In Antichitate, insectele reprezentau o sursa de hrana. De aceea oamenii traiau mai mult. Eu ma deplasez spre locurile in care apar diferite specii de insecte si extrag substanta biologica activa care este necesara", a declarat doctorul Mircea Ciuhrii.

Mai nou, s-a patentat un preparat pentru tratarea psoriazusului. Psoriazisul este o boala autoimuna, care s-a raspandit foarte mult in ultimul timp. Dar tratamentele medicamentoase nu fac decat sa amelioreze, pentru o scurta perioada de timp, aceasta afectiune.

In schimb, cu ajutorul acestui preparat, sansele de vindecare a psorizusului sunt mult mai mari. "Exista niste capsule cu proteine, extrase tot din insecte, si unguente, care au efect garantat", a mai spus virusologul.

Pentru hepatitele virale s-au descoperit interferoni naturali, extrasi din insecte, care sunt utilizati pentru a stopa rapid astfel de infectii.FOTO: Hepta

Recomandari