Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Viitorul în materie de masaje și relaxare - fotoliile cu funcții diverse

În varianta actuală, ședințele de masaj nu mai sunt cele clasice, tradiționale, ci adaptate. Vorbim despre o nouă eră în materie de relaxarea prin masaje, când nu mai depindem de un maseur. Tehnologia modernă permite ca fotoliile cu funcții diverse să poată deveni înlocuitorul perfect.

Viitorul în materie de masaje și relaxare - fotoliile cu funcții diverse

Masatto, producător și furnizor pe această nișă, susține interesul publicului asupra fotoliilor de masaj cu tot felul de modele care mai de care mai interesante.

Masaj complet și răsfăț de 5 stele

Când vine vorba de fotoliile de masaj de la Masatto experiența pe care acestea o creează este la superlativ. Tehnologia din spatele acestora este una de ultimă generație, ce permite mai multă putere, precizie și ajustări în funcție de specificațiile fiecărui utilizator - inclusiv scanează corpul pentru a masa corespunzător în anumite puncte corporale.

Linia by Masatto este una de lux. În gama de fotolii masaj de la acest producător regăsim variante ultramoderne, elegante și sofisticate implicit la capitolul funcții. Divina, Thai, Maia sau Sirius sunt câteva exemple în acest sens. Sunt inovația Masatto, combinație între tehnologie performantă și design plăcut.

Avantajele fotoliilor de masaj

Pentru că apreciem mai mult când oricând tot ce este fast, simplu, ce ne optimizează modul în care putem să ne rezolvăm problemele sau să ne îmbunătățim viața, fotoliile de masaj sunt rețeta ideală pentru individul modern: nu are timp de ședințe de masaj programate, are programul încărcat, munca înseamnă ore îndelungi la birou, mănâncă pe fugă, are concediu puțin și viață sedentară.

Cum ar suna, într-un astfel de context, ca masajul să fie disponibil oricând? Acest lucru devine posibil cu un fotoliu de masaj achiziție proprie. În funcție de preferințe, acesta poate fi setat astfel încât să înceapă un program scurt, cu mișcări specifice, tehnica de masaj putând fi și ea la liberă alegere: stretching, tapotare, rulare, bătaie ușoară sunt câteva opțiuni.

Avantajul major este recâștigarea stării de bine. Stresul își pune o amprentă asupra vieții și din păcate efectele sunt un lung șir de reacții: insomnii sau somn de proastă calitate, mușchi încordați, dureri cervicale, lombare sau de picioare, picioare umflate, stare psihică degradată, epuizare. Câți dintre noi nu se regăsesc într-un astfel de scenariu?

Fotoliile de masaj dispun și de programe automate, combinații de mișcări, dar selecțiile pot fi făcute și manual. Vorbim despre role ceramice încălzite, pentru zona spatelui mai ales, sisteme complexe, perne de aer, șină specială ce ține cont de curbura coloanei, de sistem slide și zero gravity - masajul se va realiza după o poziționare corectă, respectiv întinde corpul la unghiul perfect pentru ca masajul să fie eficient.

Într-o formulă avansată, astfel de fotolii sunt estetice, moderne, dar și compacte, deși au funcții variate și o tehnologie modernă încorporată. Orice model din gama Masatto poate fi testat în showroom, cu o programare în prealabil sau cu cerere de a fi adus la domiciliu. Acest serviciu este în ambele variante gratuit. Detalii despre această posibilitate regăsim în cadrul paginii oficiale.

Recomandari