Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Avertisment de la astre! Acestea sunt zodiile care suferă și plâng cu lacrimi amare în 2020!

Anul 2020 vine cu vești importante pentru toate zodiile, căci horoscopul anunță că urmează să avem parte de numeroase schimbări în plan profesional sau emoțional. Sunt și zodii care vor plânge cu lacrimi amare și vor suferi mult, mai ales dacă nu știu ce decizii trebuie să ia în anumite momente!

Acestea sunt zodiile care suferă și plâng cu lacrimi amare în 2020!

Se pare că noul an nu vine doar cu motive de bucurie pentru nativi, căci sunt și zodii care vor suferi mult și vor trece prin situații dificile. Berbecii, de exemplu, primesc o veste prin care întreaga viață li se schimbă și sunt nevoiți să învețe să se ridice din propria cenușă.

Este posibil să fie vorba despre pierderi financiare mari sau chiar despre o persoană iubită. Nativii sunt sfătuiți să fie precauți și să acorde mai multă atenție organizării și simțului practic.

O altă zodie ce suferă mult în anul 2020, potrivit horoscopului, este taurul. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor începe anul în forță și vor avea parte de câștiguri financiare semnificative. Apoi, astrele se țin de șotii și te lasă fără bani la începutul verii, lucru ce o să te facă să suferi.

Avertisment de la astre! Acestea sunt zodiile care suferă și plâng cu lacrimi amare în 2020!

Acestea sunt zodiile care suferă și plâng cu lacrimi amare în 2020!

Bine nu o duc nici gemenii, în special în primăvară și în vară, când ghinionul se va ține parcă scai la tot pasul. Nativii sunt încurajați să acorde o atenție sporită diferitelor probleme pe care le au și să găsească o soluție. Nu sunt încurajate deciziile luate în mod pripit.

Racii suferă în anul 2020, potrivit horoscopului. Nativii vor avea parte de multe certuri în viața de familie și cea de cuplu, căci problemele de comunicare se vor ține scai.

Abia din a doua parte a anului lucrurile vor deveni ceva mai liniște pentru acești nativi.

Recomandari