Antena Căutare

Află ce piatră prețioasă îți aduce norocul în funcție de zodie

Daca iti plac accesoriile si iti doresti sa-ti achizitionezi cateva care sa-ti poarte noroc, sau ai auzit de pietrele pe care oamenii le tin in case pentru a trage energiile pozitive, iar tu nu stii pentru care ar trebui sa optezi, iata ce ti se potriveste in functie de zodie.

Dacă îți plac accesoriile și îți dorești să-ți achiziționezi câteva care să-ți poarte noroc, sau ai auzit de pietrele pe care oamenii le țin în case pentru a trage energiile pozitive, iar tu nu știi pentru care ar trebui să optezi, iată ce ți se potrivește în funcție de zodie.

Berbecului i se potrivesc în mare parte pietrele roșii dar și diamantul. Pietrele lui norocoase sunt: carneol(pentru noroc la bani), citrin(pentru noroc în dragoste), prazem(pentru sănătate).

Taurul are ca pietre ajutătoare cele în culori pastelate, roz sau vernil. Pietre norocoase: jasp riolit( pentru bani), unakit(pentru dragoste), lapis lazuli(pentru sănătate)

Geamănul este ajutat de pietrele în nuanțe de galben și de verde. Pietre norocoase: agatul( pentru sănătate), rodonit(pentru norocul în dragoste) și Bronzit(pentru bani).

Articolul continuă după reclamă

Racului îi vine ajutorul din partea pietrelor în nuanțem de alb, roz și verde. Pietre norocoase: rodocrozit( pentru norocul la bani), agat de botswana(pentru dragoste) și cuartul roz( pentru sănătate și vindecare).

Află ce piatră prețioasă îți aduce norocul în funcție de zodie

Leul are ca pietre norocoase unele în culori galbene, aurii și portocalii. Pietre norocoase: piatra lunii( pentru bani), cuartul fumuriu(pentru dragoste) și calcitul galben(pentru sănătate).

Fecioarei i se potrisec pietrele în nunațe de bej, maro și verde. Pietre norocoase: Pirita(pentru bani), carneolul(pentru dragoste) și jasp toamna(pentru sănătate).

Balanța este susținută de pietrele negre, verzi sau de un albastru închis. Pietre norocoase: serafinit(pentru bani), labradorit(pentru dragoste) și ochiul de șoim(pentru sănătate).

Scorpionul se simte ajutat de pietrele în nuanțe de verde, mov și roz. Pietre norocoase: turcoaz(pentru bani), fucsitul(pentru dragoste) și jasp kabamba(pentru sănătate).

Săgetătorul preferă pietrele roz și albe pentru afi ajutat. Pietre norocoase: amerit(pentru bani), cuart-cristal de sticlă(pentru dragoste) și selenitul(pentru sănătate).

Află ce piatră prețioasă îți aduce norocul în funcție de zodie

Capricornul se simte protejat de pietrele verzi sau maro. Pietre norocoase: crisopraz(pentru bani), lemnul pietrificat(pentru dragoste) și heliotropul(pentru sănătate).

Vărsătorul are ca pietre norocoase pe cele roz și maro. Pitre norocoase: granat(pentru bani), opal roz(pentru dragoste) și obsidian mahonul(pentru sănătate).

Peștii simt protecție din partea pietrelor negre și galbene. Pietre norocoase: citrin(pentru bani), granat(pentru dragoste) și hipersetenul( pentru sănătate).

Acestea sunt doar câteva pietre pe care noi le sugerăm ca fiind potrivite pentru zodia dumneavoastră, însă ele sunt mult mai multe și vă vor ajuta în diverse situații ale vieții.

Mihai Voropchievici ne dezvăluie toate SECRETELE sărbătoriților de astăzi. Ce caracteristici speciale au nativii din dat... Maria Cojocaru ne oferă detalii despre horoscopul săptămânii 28 Mai - 3 iunie. Au șansa să găsească dragostea pe care o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x