Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Atenție, români! Ce trebuie să faci până pe 26 ianuarie, dacă vrei să ai noroc uriaș tot anul!

Un nou an chinezesc, al Șobolanului de Metal, începe pe 26 ianuarie și astrologii anunță că urmează o perioadă cu schimbări în plan profesional și personal. Este o perioadă în care trebuie să fim atenți la cei din jur și la semnele primite de la destin. Ce trebuie să faci ca să ai noroc în 2020?

Cum atragi norocul în viața ta, în anul 2020

Data de 26 ianuarie marchează și începutul anului chinezesc, care se anunță a fi unul important pentru multe dintre zodii. Totuși, dacă vrei să atragi prosperitatea, liniștea și norocul în viața ta, atunci există câteva lucruri pe care trebuie să le faci ca să îți meargă bine tot anul!

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici au explicat ce trebuie să faci pentru a avea noroc în anul 2020, cunoscut ca fiind și anul chinezesc al Șobolanului de Metal.

CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ AI NOROC ÎN ANUL 2020

Câteva monede se pun într-un vas, castron sau bol. Pune recipientul în zona uşii de intrare, fiindcă se crede că acest obicei trage banii.

Pe 26 ianuarie începe anul Șobolanului de Metal

Pe o bucată de hârtie roșie scrie nouă dorințe pe care le ai și agață foaia într-un pom. Trebuia ca hârtia să fie roșie, culoarea norocului.

Rostogoliţi opt portocale în toată casa.

Puneți un platou cu fructe în bucătărie. Puneţi un bol cu dulciuri în partea de sud a casei.

Nu împrumutaţi bani în prima zi a anului chinezesc, pe 26 ianuarie. Prima zi a anului trebuie să te prindă impecabil.

Când începe anul nou chinezesc, deschideţi larg ferestrele. În acest fel permiteţi norocului să intre în casă. Aveţi grijă să vă achitaţi toate datoriile înainte de a intra în noul an chinezesc.