Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Atenție doamnelor! Așa se cucerește bărbatul din zodia berbec

Horoscop dragoste berbec. Doamnelor, asa poate fi cucerit barbatul din zodia berbec. Iata secretele unui joc al seductie de succes.

Horoscop dragoste berbec. Doamnelor, așa poate fi cucerit bărbatul din zodia berbec. Iată secretele unui joc al seducție de succes.

Bărbatului Berbec îi plac femeile independente și spirituale, care îi flatează ego-ul. Atenție, însă! Dozează-ți cu grijă laudele, pentru că, dacă exagerezi, s-ar putea să obții efectul contrar celui scontat.
Așadar, încearcă să fii mereu dinamică, entuziastă și directă!

Bărbatul Berbec adoră să cucerească. Lasă-l să-ți facă curte, să se straduiască un timp până să obțină prima întâlnire. Dacă el întârzie să facă primul pas (ceea ce e greu de crezut), invită-l tu să te însoțească la un pahar, după lucru. Pentru această ocazie, îmbracă-te cu cei mai strâmți jeanși din garderoba ta și lasă deschiși cât mai mulți nasturi de la bluză.

Mângâie-l în treacăt pe cap sau pe față, atinge-i fugitiv buzele sau urechea cu mâna. Nu încerca însă să-l duci de nas: dacă nu vrei să te culci cu el, mai bine rămâi acasă, în fața televizorului! Dacă totuși te-ai hotărât să ieși cu el, e bine să ai la tine mijloace contraceptive. S-ar putea să aiba și el, dar nu e foarte sigur că-și va mai aminti de asta în vâltoarea evenimentelor.

Din punct de vedere sexual, bărbatul Berbec este entuziast și direct, uneori chiar prea direct. Este un tip care aduce cu sine energia, deci ție îți va reveni sarcina de a-l aproviziona cu fantezie și imaginație. Fii afectuoasă, prevenitoare și tolerantă!

Dacă încearcă să te supună, răcește-te, retrage-te în carapacea ta! Chiar dacă bărbatul Berbec are veleități de șef, în realitate își dorește mai degrabă o femeie pe care să o respecte, decât una care să-i cadă la picioare.

Dacă ești gata să îmblânzești pe cineva care trebuie convins să accepte egalitatea în cuplu, mergi înainte și probabil că drumul te va duce către o mare dragoste.

Sursă: eastrolog.ro

Recomandari