Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Ce cadou i se potrivește fiecărei zodii. Află care sunt cele mai potrivite cadouri de Moș Crăciun

Cadouri de Mos Craciun. Se apropie Mos Craciun si tu inca nu stii ce cadou sa faci unor persoane? Afla ce cadou i se potriveste fiecarei zodii si sigur nu vei da gres. Cele mai bune sugestii de cadouri pentru sarbatori.

Cadouri de Moș Crăciun. Se apropie Moș Crăciun și tu încă nu știi ce cadou să faci unor persoane? Află ce cadou i se potrivește fiecărei zodii și sigur nu vei da greș. Cele mai bune sugestii de cadouri pentru sărbători.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Berbec

Sunt îndrăzneţi,energici. Un joc video, bilete la un eveniment sportiv,un abonament la un curs de dans sau la o sală de sport,o carte care să-i dea idei de călătorii – oricare dintre acestea ar fi un cadou pe placul oricărui nativ în Berbec.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Taur

Cei născuți în zodia taur sunt atrași de obiectele de calitate, astfel că un obiect vestimentar din cașmir, o carte bună sau o sticlă de vin de calitate ar reprezenta un cadou potrivit. Și bijuteriile sunt o variantă bună de cadou, de prefecrat mici și discrete.

Zodii care se ceartă în decembrie. Ele sunt zodiile singure de sărbători

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Gemeni

Gemenilor le place foarte mult să vorbească. De asemenea,cărţile sunt o altă idee de a le arăta că ţii la ei. Ai grijă,însă,să afli din vreme ce are deja în bibliotecă! O altă variantă, potirivită pentru acești nativi, poate fi un gadged de ultimă generație sau măcar un accesoriu care să le completeze colecția impresionantă de aparate electronice.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Rac

Nu-i vei dezamăgi. Cum sunt sentimentali,pentru ei sunt valoroase articolele lucrate manual:mici decoraţiuni interioare,bijuterii,accesorii. Dar dacă nu vă surâde ideea, puteți opta pentru un obiect pentru casă sau niște haine deosebite.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Leu

Vrei să-i suprinzi pe lei? Oferă-le bilete la teatru,bijuterii de aur,accesorii sau produse de îngrijire de calitate,mai ales cele pentru păr. Le place şi să fie răsfăţaţi,deci vor fi încântaţi dacă primesc în dar cosmetice.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Fecioară

Cadoul perfect pentru fecioare? O carte cu sfaturi practice,indiferent de domeniu,este un cadou potrivit. De pildă,dacă au făcut o pasiune pentru plante de apartament,le-ai putea oferi un ghid de îngrijire a florilor.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Balanță

Cei născuți în zodia balanță sunt niște romantici incurabili, de aceea cadoul ideal ar putea fi reprezentat de niște filme vechi, o sticlă de vin gravată sau dulciuri de calitate

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Scorpion

Pe scorpioni ii dai gata cu orice carte poliţistă,mai ales dacă este scrisă de Agatha Christie,sau despre comori pierdute. Adoră şi parfumurile fresh,uleiurile de masaj,loţiunile de baie şi lumânările parfumate.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Săgetător

Energici și romantici, Sagetatorii adoră activitățile în aer liber. Un echipament adecvat pentru drumeții, un accesoriu pentru vânătoare sau obiectele sportive le vor aprecia fără nicio emoție.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Capricorn

Nu este greu de ghicit ce le place săgetătorilor! Nişte bijuterii vechi,un stilou,un ceas sunt doar câteva lucruri care le-ar face plăcere. Nu-ţi irosi banii pe gadgeturi de ultimă oră pentru a-i impresiona de ziua lor,pentru că îi interesează prea puţin aceste lucruri.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Vărsător

Pasionați de gadgeturi electronice, vărsătorii apreciază orice ține de acest domeniu, deci orice accesoriu, joc, consola sau obiect electronic va fi de folos. lte cadouri care le-ar putea fi pe plac sunt:haine colorate,cu o croială originală,accesorii fantezie,cărţi din domeniul Science-Fiction.

Cadouri de Moș Crăciun. Cadou Zodia Pești

Încearcă să gesești ceva pe tema sărbătorilor. Pasionați de muzică, artă și teatru, oamenii născuți în Pești vor primi cu plăcere orice cadou care are legătură cu aceste domenii de activitate, precum o pereche de căști profesionale sau bilete la o piesă de teatru.