Antena Căutare

Care e ziua ta norocoasă din săptămână potrivit zodiei tale. Ce ne arată astrele

Cu fiecare început nou de săptămână, ne gândim tot mai mult la weekend și suntem nerăbdători să ajungem să ne relaxăm din nou

horoscop zi norocoasa
Care e ziua ta norocoasă din săptămână potrivit zodiei tale. Ce ne arată astrele | profimedia

Astrele ne arată că există explicație pertinentă în acest sens și din partea lor.

Ziua de vineri, pe care cu toții o așteptăm de regulă cu ardoare, este guvernată de Venus, planeta iubirii, a plăcerii și a creativității. Oricine își dorește mai mult din toate acestea.

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de una dintre cele 7 planete tradiționale. Prin urmare, dacă ești curios să afli ce planetă guvernează ziua ta norocoasă, iată ce spun astrele.

Care e ziua ta norocoasă din săptămână, în funcție de zodie

Planetele joacă un rol important în felul în care era aranjat calendarul în era Helenistică. Pentru unele culture, Duminică reprezintă începutul săptămânii, iar această zi este guvernată de soare (Sunday – Sun). Ziua de luni este guvernată de lună (Monday – Moon), Marțea e guvernată de planeta Marte și tot așa. Ultima zi a săptămânii, sâmbăta, e guvernată de Saturn.

Numele zilelor săptămânii în unele calendare sunt date după planetele care le guvernează. Cele 7 planete tradiționale reprezentau astrologi care puteau citi în stele. Tot astrologii au depistat și cum să urmărească mișcările soarelui prin intermediul acestor 7 planete, determinând astfel că un an are 365 de zile.

Citește și: Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

De vreme ce fiecare semn zodiacal este guvernat de una dintre cele 7 planete tradiționale, fiecare nativ capătă din caracteristile planetei respective.

Leu – Ziua ta norocoasă e duminica

De vreme ce ziua de duminică este guvernată de soare, aceasta e ziua potrivită pentru Lei să strălucească. Astfel, nativii zodiei Leu își pot canalize energia în scop creativ duminica sau pot să-și facă noi planuri pentru săptămâna ce urmează. De vreme ce Leul este liderul zodiacului, entuziasmul tău pentru săptămâna ce vine influențează starea celor din jurul tău.

Rac – Ziua ta norocoasă este luni

Zodia Rac e guvernată de lună, iar luna guvernează și ziua de luni. Prin urmare, îți place să prioritizezi felul în care îți accepți emoțiile și trăirile. Ziua de luni e perfecta pentru a petrece mai mult timp acasă, încercând să îți refaci energia pentru săptămâna ce abia a început. Racii tind să pună pe primul loc grija pentru cei apropiați, familie și prieteni, oferindu-le toată grijă și suportul.

Berbec și Scorpion – Ziua voastră norocoasă este marți

Berbecii și Scorpionii sunt guvernați de planeta Marte, planeta care guvernează și ziua de marți. Această zi este perfecta pentru a începe noi proiecte. De asemenea, astăzi ai mai mult timp să reflectezi la ceea ce ai în plan pe viitor. Este important să îți păstrezi optimismul și ambiția pentru că vei avea nevoie să îți canalizezi energia pe muncă.

Gemeni și Fecioară – Ziua voastră norocoasă este miercuri

Ziua de miercuri este guvernată de planeta Mercur, planeta ideilor și a comunicării. Pentru nativii acestor zodii, miercurea este ziua potrivită pentru a programa întâlniri, a face liste sau a trimite e-mailuri. Ai timp suficient să îți termini sarcinile pe care le-ai început . Gemeni, obosiți de multitudinea de idei, ar putea lua o pauză. Fecioarele își pot verifica lista cu sarcini de făcut pentru a alege ce trebuie să prioritizeze.

Citește și: Horoscop aprilie 2021: dragoste, bani, carieră. Luna aceasta aduce mari provocări pentru Balanțe

Săgetător și Pești – Ziua voastră norocoasă este joi

Idealiști și optimiști din fire, nativii din zodiile Fecioară și Gemeni se străduiesc să dea tot ce pot joia, ziua săptămânii guvernată de Jupiter. Ziua de joi este potrivită și pentru a face un pas în spate și a avea o privire de ansamblu asupra tuturor planurilor. Joia este potrivită pentru a studia mai mult, a pleca într-o călătorie sau a descoperi noi pasiuni.

Taur și Balanță – Ziua voastră norocoasă este vineri

Nimeni nu e mai încântat de ziua de vineri așa cum se întâmplă în cazul nativilor Tauri și Balanțe. Planeta care guvernează această zi este Venus. Balanțele și Taurii tind să pună pe primul loc confortul, stabilitatea și relațiile interumane. Astfel, toate evenimente sociale pe care le organizezi vinerea vor fi un real succes. Astăzi ai timă să îți folosești creativitatea.

Capricorn și Vărsător – Ziua voastră norocoasă este sâmbăta

Aliații de nădejde ai nativilor Capricorn și Vărsător sunt disciplina și organizarea. Ambele semne zodiacale sunt governate de Saturn, planeta limitelor. Sâmbăta dorința ta de organizare este mai aprigă, fiind gata să îți planifici săptămâna ce vine. De asemenea, nativii ambelor zodii au tendința de a termina săptămâna în forță, profitând de toate oportunitățile de a demonstra că sunt cei mai muncitori.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x