Antena Căutare

Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

Pe măsură ce primăvara se instalează, nativii tuturor zodiilor încep să fie mai dornice de noi experiențe, vreme călduroasă, zile mai lungi și soare strălucitor. Primăvara începe cu Soarele în Berbec, semnul exaltării.

horoscop zodii norocoase
Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta | profimedia

Acum că soarele va străluci mai mult timp pe cer după ce s-a mărit ziua, ai șanse să te simți mai energic. Cu toate acestea, toți nativii ar trebui să fie mai răbdători pentru că toate lucrurile valoroase durează.

Iată care sunt zodiile care vor fi cele mai norocoase în aprilie și vor trăi experiențe de neuitat.

Zodiile norocoase în aprilie 2021

Luna aprilie începe cu Mercur care se mută în zodiac Berbec pe 3 aprilie, îmbunătățind mijloacele de comunicare pentru nativii acestei zodii. Cu toate acestea, ar trebui să analizezi foarte bine tot ce vrei să spui pentru a evita să rănăști pe cineva.

Pe 18 aprilie Mercur și Soarele se vor întâlni sub semnul Berbecului, aducând maim ult entuziasm în viața ta. Pe 24 aprilie, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și vei simți că nu îți poți pune în ordine gândurile pentru că Mercur și Uranus se intersectează sub semnul Berbecului.

Berbec – Îți focusezi energia pe lucrurile mai importante

De vreme ce sezonul Berbecului continuă până la jumătatea lui aprilie, energia ta va ajunge la apogeu, motivându-te să continui plin de încântare și dorința de a-ți atinge scopurile. Soarele se va muta pe 19 aprilie sub semnul Taurului, aducând beneficii în sectorul financiar.

Citește și: Cine ai fost într-o viață anterioară, potrivit zodiei tale. Astrele ne dezvăluie totul

Dorința ta de a începe proiecte noi și de a accepta noi provocări va scoate în evidență și ce resurse ai. În timp ce sectorul financiar va avea nevoie de atenția ta, vei descoperi noi moduri de a-ți folosi energia.

Taur – Vei păși în afara zonei tale de confort

După o perioadă în care ai stat restra și ți-ai calculat și regândit fiecare mișcare, cauți momentul prielnic pentru a ieși la lumina și a te face remarcat. Vii cu idei noi și inovative care sunt apreciate de cei din jur.

Începând cu 14 aprilie, te lovește romantismul și vei fi mai atent la persoana iubită pe măsursă ce Venus se mută în prima casă din semnul Taurului. Pe 19 aprilie, își va face loc și Soarele sub semnul tău, făcându-te să fi mai ambițios. Este timpul să pui la cale planurile pe care le aveai de mai mult timp. Cu mintea deschisă la nou, pregătește-te să întâmpini noi provocări din 24 aprilie când Mercur și Uranus ajung sub semnul Taurului.

Citește și: Horoscop aprilie 2021: dragoste, bani, carieră. Luna aceasta aduce mari provocări pentru Balanțe

Scorpion – Relațiile tale au mai multă nevoie de atenția ta

Sezonul Berbecului te-a determinat să fi mai atent la rutina ta zilnică și la activitățile de curățare a spațiului, dar și a minții tale, la început de primăvară. Când Venus se mută sub semnul Scorpionului pe 14 aprilie, este timpul să acorzi mai mult timp relațiilor tale.

Rolul tău în relații va fi accentuat pe măsură ce Soarele se mută sub semnul Taurului pe 19 aprilie. Astfel, e posibil ca spre sfârșitul lunii să ai parte de romantism și relații înfloritoare. Cu toate acestea, nu uita că și tu ești important, așa că nu te lăsa pe ultimul loc pe lista de priorități.

Cât de bun și prietenos ești în funcție de zodie. Care sunt cele mai răutăcioase zodii. Ce spun astrele... Horoscopul zilei 3 aprilie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x