Care sunt zodiile cele mai geloase? Top 3 zodii geloase

Nu ne nastem gelosi , aceasta trasatura negativa se dobandeste. Unii dintre nativii zodiacului insa au o predispozitie astrală sprea a naste sentimente negative.

Nu ne naștem geloși , această trăsătură negativă se dobândește. Unii dintre nativii zodiacului însă au o predispoziție astrală sprea a naște sentimente negative. În realitate, acești nativi își pot înfrâna aceste porniri foarte ușor, dar trebuie recunoscută această problemă și luate măsuri. Iată care sunt cele mai geloase zodii.

Capricornul este un om extrem de loial și dedicat relației în care se află. Acesta așteaptă să primească de la partenerul de viață cel puțin la fel de multă atenție câtă oferă și el. Capricornul este suspicios, mintea lui dezvoltă supoziții pe care cei mai mulți dintre noi nu le-am gândi vreodată, iar de aici pornește o gelozie greu de controlat. Iertător din fire, dar cu o memorie incredibilă, acest nativ se va răzbuna cu prima ocazie oferită.

Peștii sunt geloși și posesivi întru-un mod patologic. Aceștia nasc gelozii din nimic, iraționale și rupte de realitate. Aceste stări durează destul de mult și nu prea trec. Dacă un pește a ajuns să fie gelos pe o persoană nu sunt șanse prea mari să mai aibă vreodată încredere în acel om. Ei nu iartă și nu uită, duc cu ei gelozia toată viața și o transformă într-o dramă.

Balanțele joacă un rol magistral. Aparent, aceștia nu sunt geloși, par toleranți și iertători. În realitate, o balanță este de o gelozie cruntă, având stabilite clar granițele unei relații, limitele între fideliatete și infideliatete. Răzbunători pe măsura geloziei, ei vor fi ca un foc de paie, se vor stinge repede, se vor calma și vor uita de incidentele suferite.

Indiferent dacă te afli sau nu printre aceste zodii este bine să știi că gelozia în doze prea mari nu aduce niciodată deznodăminte prea fericite. Încrederea bazată pe comunicare poate salva și întreține relații.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri