Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Ce îți rezervă anul 2021 în funcție de Zodiacul Chinezesc

Anul 2021 va fi anul Boului de metal. Fiecare dintre zodiile din Zodiacul Chinezesc este definită de unul dintre cele 5 elemente.

Ce îți rezervă anul 2021 în funcție de Zodiacul Chinezesc

profimedia

Anul Boului de metal se anunță unul promițător de vreme ce mesajul clar este acela că succesul va fi de partea celor care muncesc din greu. Din agricultură, știm despre Bou că este un animal de încredere, puternic și muncitor.

Șobolan

Cei din această zodie vor avea un an dificil, dar nu la fel de complicat ca anul 2020. Nu trebuie să uităm că Șobolanul este prietenul Boului și nu va avea prea mult de suferit. Vei experimenta mai puține neplăceri, dar va fi necesar să depui mai mult efort.

Bou

Restul zodiilor trebuie să muncească din greu, dar nu este și cazul boului care acum va aduna roadele anului precedent. Munca ta va fi recompensată și vei avea un an productiv. Anul 2021 este anul propice pentru a-ți întemeia o familie sau pentru a face un copil.

Tigrul

În 2021 trebuie să înveți cum să te acomodezi cu ritmul de lucru pentru că altfel ar putea deveni frustrant. Dacă nu te revolți sau încerci să fii prea rebel, atunci vei avea un an bun. În noul an vei începe un nou ciclu și lumea va avea așteptări mari de la tine.

Iepure

Ca și în cazul Tigrului, Iepurele s-ar putea să se chinuie în 2021. Cei din jur vor avea așteptări de la tine, ba chiar unele greu de realizat. Iepurele se poate simți frustrat dacă compensațiile vor întârzia să apară, în urma eforturilor depuse. Dacă depui efort și mișcări încete, dar sigure, vei avea toate șansele să obții satisfacție. În 2021 trbeuie să te înarmezi cu multă răbdare.

Dragon

Cei din zodia Dragon nu vor primi totul pe tavă, așa cum s-au obișnuit în 2020. Vei face progrese, dar totul se va întâmpla destul de lent. În 2021, trebuie să muncești, nu doar să visezi. E bine să ai dorințe, dar e și mai indicat să muncești pentru a le îndeplini.

Șarpe

În 2021, te va lovi norocul pentru că vei fi într-un triunghi armonios cu Boul și Cocoșul. Munca Șarpelui va fi răsplătită în 2021. Cu toate acestea, nu trebuie să permiți Boului de metal să îți influențeze prea mult starea.

Cal

Anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lumea. Cu toate acestea, cei din zodia Cal au șanse de reușită în 2021, având mai mult control asupra interacțiunilor personale.

Oaia

Anul 2021 se anunță unul și mai dificil pentru cei din zodia Oaie, în comparație cu anul 2020. Va fi un an plin de provocări. Dacă nu vei putea da naștere unor noi oportunități și vei fi nevoit să faci o muncă repetitivă, ține-te de program și ai grijă la finanțe.

Maimuță

Maimuța este deșteaptă și s-ar putea să știe să speculeze. E mult mai devotată atunci când vine vorba de relaxare și distracție, și mai puțin când vine vorba de muncă.

Citește și: Horoscopul partenerilor ideali. Care sunt cei mai speciali bărbați ai zodiacului

În 2021, ar putea întâmpina dificultăți care îi vor impune anumite limite. Cu toate acestea, personalitatea Maimuței o va ajuta să salveze mereu situația.

Cocoș

Anul ce vine îți va aduce mult noroc. Cei din zodia Cocoș sunt foarte compatibili cu nativii din zodia Boului. Cocoșul este deja obișnuit cu munca grea și va reuși să obțină succesul și să își revină după anul Șobolanului.

Câine

Spre deosebire de Cocoș, cei din zodia Câinelului nu vor fi așa norocoși în 2021. Câinelui îi place foarte mult să încerce lucruri noi, aceasta fiind o perspectivă diferită de cea a Boului. Ideile tale revoluționare și conceptele noi ar putea să întâmpine provocări.

Porc

Anul 2021 îți va rezerva mult noroc dacă vei face totul după regulile Boului de metal. Vei avea parte de noi oportunități de a excela în carieră, iar anul tău va fi unl armonios.

Citește și: Care este destinul tău, în funcție de zodie

Recomandari