Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Ce rezervă astrele pentru zodii în anul 2020! Berbecii pot pierde bani, iar racii vor avea parte de despărțiri

Anul 2020 va fi al belşugului. Astrologii au făcut calculele pentru a afla ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. Pentru berbeci se anunţă aventuri, iar balanţele pot avea parte de capcane.

Şase eclipse vor marca anul 2020. Şi toate ne vor influenţa indiferent de zodie. Semnele de foc trebuie să fie foarte atente: de exemplu, Berbecul poate pierde bani. Dar există şi părţi mai. interesante. In dragoste va avea multe aventuri. Are parte de pasiune, de momente frumoase, romantice. Daca relatia nu este stabila, se pot desparti.

Leul munceste mult, are rabdare. Este deasemena foarte competitiv, isi face planul din timp, iar strategia este pozitionată foarte bine.

Sagetatorii sunt aventurosi. Anul asta isi pot incepe o relatie frumoasa si mai ales o relatie financiara. O sa fie foarte bine din punct de vedere financiar.

Pentru Tauri este o perioadă bună să se mute în casă nouă şi să îşi mărească familia. Iar Capricornii trebuie să înveţe să-şi folosească norocul şi şansele dacă nu vor să piardă toate trenurile.

Feciarele, surata lor din trigonul de pamant, deasemenea are un an bun pe munca, cariera, familie. Pentru ca Jupiter le favortizeaza foarte bine pe celelte zodii de pamant

Balantele trebuie sa aiba destul de multa grija, Jupiter le ofera niste oportunitati dar printre ele pot fi si capcane. Sa ramaneti calmi, in armonie si o sa fie bine.

Varsatorii nu au cel mai extraordinar an. Trebuie sa stea mai cuminti pentru a fi bine.

Dar să nu uităm de Gemeni care vor avea planeta iubirii şi a banilor în retrograd. Cât despre semnele de apă, racul va avea parte de extreme. Despartiri dar si poate o nunta care sa ia prin surprindere.

Scorpionii au foarte multe proiecte in curs cu succes.Pestii vor avea un an bun. Dovada ca s-au pus pe drumul care trebuie si au facut schimbarile importante in viata lor.

Anul nou chinezesc îl are din 25 ianuarie, ca protagonist, pe Şobolanul de Metal, simbolul norocului şi al bogăţiei. Asta înseamnă că orice iniţiativă începută anul următor va da roade pe plan financiar.

Recomandari