Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Cei mai mari și abili mincinoși din zodiac. Acești nativi te mint uitându-se în ochii tăi, fără să aibă mustrări de conștiință

Nu există om care să nu fi mințit vreodată, din diferite motive, însă, nativii în cinci zodii „ajustează” adevărul cu abilitate și fără să aibă mustrări de conștiință, pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Motivele pentru care fac acest lucru sunt diferite pentru fiecare dintre aceste zodii.

Nu există om care să nu fi mințit vreodată, din diferite motive, însă, nativii în cinci zodii „ajustează” adevărul cu abilitate și fără să aibă mustrări de conștiință, pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Motivele pentru care fac acest lucru sunt diferite pentru fiecare dintre aceste zodii.

1. Scorpion

Nativii în zodia Scorpion sunt cele mai intense persoane din întregul zodiac. Pentru a simți că au totul sub control, Scorpionii pot țese o pânză complexă de minciuni, uneori chiar fără nicio fărâmă de adevăr. Ei observă detalii pe care alte persoane nu le percep, ceea ce îi ajută să „regleze” realitatea pe placul lor.

Scorpionii obișnuiesc să mintă și ca să se răzbune pe cineva care le-a făcut rău în vreun fel sau care a fost pe cale să le facă vreun rău.

2. Gemeni

Gemenii sunt reprezentați de ideea de „dualitate” și pot „ajusta” adevărul fără să ezite, în funcție de situațiile în care se află. De obicei, nativii acestei zodii mint ca să păstreze pacea și buna atmosferă, dar și ca să își creeze ori să își mențină o imagine bună.

Uneori, însă, acești nativi devin confuzi în privința sentimentelor și dorințelor pe care le au, așa că ajung să îi mintă pe cei din jur, dar și pe ei înșiși. Lumea este uneori extrem de complicată pentru ei, deoarece adesea acești nativi par să aibă două personalități complet diferite

3. Berbec

Deși nu au chef să aibă de-a face cu posibilele consecințe ale unor minciuni, Berbecii sunt persoane cu personalități dominante, care își pun libertatea mai presus de orice. Dacă ceva le amenință libertatea, acești nativi se transformă în mincinoși fără scrupule.

În plus, Berbecii pot minți dacă simt că nu au stabilitate în viața lor. În acest caz, ei vor folosi minciunile pentru a-și crea un cocon în care să se ascundă de lume și să se simtă în siguranță.

4. Rac

Chiar dacă nu lasă această impresie, Racii nu sunt întotdeauna sinceri. Deși sunt oameni buni, în general, atunci când este în beneficiul lor, ei aleg să mintă ca niște adevărați profesioniști. Racii ăși vor folosi toate trucurile pentru a manipula și pentru a „transforma” adevărul, astfel încât să le fie bine. Ei cred că sunt puțini nobili atunci când mint, spunându-și că o fac pentru a-și proteja partenerii sau pe alte persoane cu care interacționează.

În plus, este posibil ca, adesea, acești nativi să se mintă și pe ei înșiși, deoarece sunt extrem de sensibil, dar nu vor să pară vulnerabili.

5. Leu

Imprevizibili, extrem de determinați și neînfricați, Leii vor face tot ce le stă în putință pentru a se simți liberi. Lor le place la nebunie să simtă adrenalină, așa că se aruncă în diverse situații nebunești. Pentru a trăi în acest fel, în ciuda sfaturilor ori „regulilor” care li s-ar putea impune, Leii vor minți fără remușcări.

În plus, acești nativi obișnuiesc să mintă pentru a scăpa de dramatismul unor persoane din viețile lor. Un alt motiv pentru care Leii mint este acela că nu le place să se simtă inferiori în nicio situație.