Dacă o ai pe EA, ține-o bine! TREI zodii de femei cu har dumnezeiesc. Sunt o binecuvântare pentru bărbați

Dacă n-o ai pe EA, înseamnă că nu ești atât de norocos precum crezi. Potrivit astrelor, există patru ZODII de femei care sunt în totul preferințelor bărbaților. Motivul? Îl vor face fericiți până la adânci bătrâneți.

Dacă n-o ai pe EA, înseamnă că nu ești atât de norocos precum crezi. Potrivit astrelor, există trei ZODII de femei care sunt în totul preferințelor bărbaților. Motivul? Îl vor face fericiți până la adânci bătrâneți.

Taur

O femeie blândă şi liniştită. Aşa poate fi caracterizată cea născută în zodia Taur. E prietenoasă şi simpatică, e devotată, foarte loială şi grijulie precum o cloşcă.

Partenerul său de viaţă va fi un răsfăţat, pentru că femeia Taur este foarte răbdătoare şi nu se ceartă aproape niciodată.

E romantică şi are o legătură emoţională puternică cu partenerul. Acesta trebuie să fie puternic, să îşi asume responsabilitatea unei familii, însă fără a fi şeful în casă.

Rac

O adevărată mâna cerească este femeia născută în zodia Rac. Poate fi considerată, pe bună dreptate, cea mai bună dintre toate nativele.

E tot ceea ce şi-ar putea dori vreodată un bărbat de la o femeie: e o soţie iubitoare, o gospodină ideală, o mamă grijulie şi o amantă perfectă.

Iubeşte pacea şi armonia, e docilă, înţelegătoare şi veselă. Oferă cu plăcere iubire şi o primeşte la fel de bine, caută la rândul ei siguranţă şi fidelitate.

Peşti

Femeia din zodia Peşti e genul de dădacă, de a doua mamă pentru partenerul său. Îi place să îl ingrijască, să îl răsfeţe.

E drăgăstoasă şi sufletistă, miloasă, generoasă. Ştie cum să transforme relaţia cu partenerul său într-una de-a dreptul magică.

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Este devotată şi foarte tolerantă cu cel căruia îi oferă inima sa. Este feminină, bună la suflet şi blândă, o adevărată încântare pentru partenerul său de viaţă care se va mândri cu ea la orice pas.

Sursa: actualitatea.biz

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri