De ele trebuie să FUGI mâncând pământul! Acestea sunt zodiile LIPSITE DE SCRUPULE

 

Dacă ai suferit din cauza persoanelor fără milă, tot ce ai de făcut acum este să asculţi sfatul astrologilor. Aceştia au realizat horoscopul zodiilor fără scrupule 

TAUR: Taurii pot fi lipsiţi de scrupule, dar doar în cazuri extreme, când se simt obligaţi să facă un lucru mai puţin onest pentru că nu văd altă cale de soluţionare a unei probleme. Nu prea se pricep să mintă şi se dau uşor de gol, astfel încât le este greu să menţină un caracter duplicitar.

GEMENI: Caracterizaţi foarte bine de zicala “scopul scuză mijloacele”, Gemenii sunt una dintre cele mai lipsite de scrupule zodii. Nu suportă să nu obţină ceea ce îşi doresc şi ar face totul ca să-şi atingă ţelurile, chiar dacă asta înseamnă să apeleze la minciuni şi înşelătorii. Firi complexe şi greu de înţeles, Gemenii îşi pun adesea propriile interese mai presus decât sentimentele celor din jur.

RAC: Zodie caracterizată prin sensibilitate, Racul poate să devină foarte parşiv atunci când are un interes ascuns. De asemenea, dacă simte că i-ai făcut rău sau te bănuieşte că vrei să profiţi de el, nativul Rac va renunţa la orice scrupul şi va caută o cale de răzbunare.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE