Ai mare grijă cum te porţi cu ele! Zodiile care au PUTERI şi gura pocită

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea a auzit sau chiar a văzut în fața lor persoane care doar să zică ceva ce va avea să se întâmple și apoi chiar să se întâmple acel lucru. Din fericire, astrologii pot spune cu exactitate care sunt acele persoane care au gură pocită sau au puteri de a simţi ce se poate întâmpla în timpul imediat următor

Gemeni: Gemenii au gură pocită, și având mereu dreptate despre ce va avea să se întâmple, fără să știe ce va fi defapt în viitor. Aceștia au mereu dreptate datorită gurii pocite, spunând doar din presimțire ce va avea să se întâmple cu persoanele apropiate sau la anumite evenimente din viața lor de zi cu zi, fiind în general foarte pesimiști când vine vorba despre propriul viitor. Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arăta concret efectele unei lecţii asumate cândva.

Balanță: Balanțele au mereu dreptate despre ce va avea să se întâmple deoarece acestea au presimțiri despre ce va avea să se întâmple fară să știe cu exactitate ce și cum, ajutându-le să cântărească mai bine situațiile favorabile, având mereu gura pocită când vine vorba despre ceva ce va avea să facă o persoană de lângă ei. Nu poţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre.

Scorpion: Scorpionii sunt mereu cei mai speculativi datorită simțurilor lor foarte bine dezvoltate despre presimțirea viitorului și faptelor ce vor avea să le facă persoanele de lângă ei, și totodată având și cea mai pocită gură dintre toate zodiile, întâmplându-se mereu cum spun aceștia. Te preocupa foarte mult viitorul carierei tale şi profiţi de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major.

Săgetător: Săgetătorii au mare forță asupra viitorului persoanelor care le-au greșit foarte tare săgetătorilor, având gura pocită pentru lucrurile ce vor avea să se întâmple persoanelor ce vor fi în conflict cu aceștia, așa că cel mai bine este de evitat să supărați vreun sgetător. Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ţi pune în practică marile vise. Eşti conştient că nu poţi tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar dacă ai fi mai atent la inspiraţia care năvăleşte acum în calea ta sub diverse forme, ai putea începe să câştigi mai bine.

Capricorn: Capricornii sunt cei mai încrezuți dintre toate zodiile deoarece tot ce vor aceștia să se întâmple , asta se va întâmpla, cu ajutorul gurii lor pocite, chiar dacă ce au ei de spus este doar o născocire a gândurilor lor sau chiar realitate. Nu trata criticile cam dure care sunt îndreptate împotriva ta ca pe un atac la persoană, pentru că nu acesta e rolul lor!

Pești: Peștii au gura pocită, și astfel aceștia știu mereu ce va avea să se întâmple, chiar dacă nu au nici un fel de indiciu, aceștia doar simt și spun ce va avea să se întâmple cu adevărat. Nu te crampona de un singur aspect spre care îţi canalizezi toată energia, pentru că uneori pot apărea şi alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ţi se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ţi se oferă.
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE