Căutare Live

Ei sunt cei mai comozi și leneși bărbați din horoscop. Iată cele patru zodii care refuză să participe la treburile casnice

Unii bărbați preferă să se implice în treburile casnice și să-și ajute partenerele să îngrijească copiii, respectiv gospodăria. Există, de asemenea, și domni care cred că acestea sunt chestiuni strict femeiești. Astrologii spun că cei din urmă sunt leneși, comozi și, de obicei, guvernați de următoarele patru semne zodiacale.

Unii bărbați preferă să se implice în treburile casnice și să-și ajute partenerele să îngrijească copiii, respectiv gospodăria. Există, de asemenea, și domni care cred că acestea sunt chestiuni strict femeiești. Astrologii spun că cei din urmă sunt, de obicei, guvernați de următoarele patru semne zodiacale.

Shutterstock.com

Din cele mai vechi timpuri, femeile erau cele care se ocupau de gospodărie și bărbații erau cei care erau responsabili de bunăstarea familiei. Totuși, vremurile s-au schimbat și femeile au job-uri full time, care nu le mai permit să se ocupe de toate sarcinile casnice.

Este unul dintre motivele pentru care majoritatea bărbaților le oferă o mână de ajutor la spălatul vaselor, aspirarea podelelor, spălatul hainelor și chiar gătitul.

Totuși, există unii domni care consideră că nu se pricep la aceste sarcini și preferă să le lase pe seama partenerelor.

Astrologii spun că, de cele mai multe ori, aceștia sunt guvernați de următoarele patru zodii, cărora nu le place să se ocupe de gospodărie și se concentrează doar pe realizările profesionale.

Citește și: Horoscop bani iunie 2022: Patru zodii au noroc pe plan financiar. Ce semne zodiacale atrag prosperitatea ca un magnet

Zodii de bărbați leneși și comozi. Ei sunt cei care nu se implică în treburile gospodărești

Iată care sunt cele patru zodii ai căror nativi bărbați se pot purta ca un copil-bărbat prin casă, conform astrologiei:

Zodii de bărbați leneși și comozi: Taur

Bărbații Taur sunt cunoscuți pentru că sunt foarte loiali, atașați de mamele lor și de oameni care se pricep să gătească. Cu toate acestea, unul dintre motivele pentru care sunt atât de apropiați de mamele lor se poate datora faptului că au fost răsfățați.

Astfel, ei continuă să se comportă ca niște copii râzgâiați și se așteaptă ca soțiile/partenerele lor să-i trateze așa cum o făceau mame. Asta înseamnă că își doresc să fie îngrijiți și scutiți de la treburile casnice.

Zodii de bărbați leneși și comozi: Leu

Nativii Leu se concentrează pe carieră și realizările profesionale aproape 100% din timp. În timp ce ambiția este o trăsătură atractivă, cei născuți sub această zodie continuă să nu facă aproape nicio treburi prin casă. Motivul? Leii vor da ”vina” pe angajamentele și presiunea de la locul de muncă pentru a se fofila de la sarcinile din gospodărie.

Acest lucru poate pune o povară enormă asupra partenerilor lor, mai ales dacă ambii lucrează.

Citește și: Top 6 cele mai certărețe zodii din horoscop. Astrologii explică cine se ceartă cel mai mult, în funcție de semnul zodiacal

Zodii de bărbați leneși și comozi: Fecioară

Unele semne zodiacale precum Fecioara se comportă de parcă ar avea greutatea lumii pe umerii lor. Ei preferă ca timpul liber, pe care-l petrec acasă, să se rezume doar la butonarea telefonului sau la discuții lungi cu prietenii.

Ei lasă treburile casnice în seama partenerilor și cum acești nativi extrem de critici, nu vor ezita să-i certe pentru a îmbunătăți rezultatul treburilor casnice, din punctul lor de vedere. Aceasta poate fi o latură destul de neatractivă.

Zodii de bărbați leneși și comozi: Vărsător

O relație sănătoasă este una în care partenerii împart treburile, dar un Vărsător nu își ia întotdeauna timp pentru a se ocupa de gospodărie. Când sunt rugați să facă treburi casnice, mulți bărbați Vărsători reacționează deplasat, așa că partenerii alege să le facă singuri.

Disclaimer: deși aceste atribute sunt generice, ele se concentrează în primul rând pe calitățile zodiilor. Este posibil ca toate trăsăturile de mai sus să nu ți se potrivească.

Citește și: Care sunt cele mai pasionale zodii potrivit analizei astrologice. Atunci când vine vorba de dragoste, unii ard ca o torță

Horoscop zilnic 30 mai 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănă... Care este cel mai răzbunător semn zodiacal, potrivit astrologilor. Gesturile care îl dă de gol. De el ar trebui să te fe...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x