Antena Căutare

Top 6 cele mai certărețe zodii din horoscop. Astrologii explică cine se ceartă cel mai mult, în funcție de semnul zodiacal

Astrologii au realizat un top al celor mai certărețe zodii din horoscop. Descoperă care sunt nativii care se ceartă mai mereu.

femeie si barbat certandu-se Galerie
Astrologii au realizat un top al celor mai certărețe zodii | sursa foto: Shutterstock

Din când în când, orice persoană mai are parte în viață și de câte o ceartă cu cineva din jur. Totuși, potrivit astrologilor, se pare că și semnul zodiacal joacă un rol important în acest sens. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai certărețe zodii și cu cine trebuie să ai mare grijă, dacă vrei să stai departe de conflicte.

Top 6 cele mai certărețe zodii din horoscop, potrivit astrologilor

Locul 6 în topul zodiilor predispuse la ceartă este ocupat de cei născuți în zodia Balanță. Nativii adoră să „jongleze” cu argumentele și cu noțiunile de bine și rău. Uneori, potrivit astrologilor, o Balanță se poate certa doar de dragul de-a o face și din pasiunea de-a provoca pe cei din jur. Totuși, cei născuți în această zodie au și o latură de buni mediatori și iubitori de echilibru, așa că tot ei vor încerca, de cele mai multe ori, să găsească un mod de-a restabili liniștea și pacea. Când orgoliul este însă prea mare, o Balanță nu va recunoaște prea ușor faptul că a greșit.

Citește și: Care sunt cele mai pasionale zodii potrivit analizei astrologice. Atunci când vine vorba de dragoste, unii ard ca o torță

Articolul continuă după reclamă

Locul 5 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de Fecioară. Persoanele născute în acest semn zodiacal au tendința să despice firul în patru și să analizeze orice detaliu, uneori poate mai mult decât este necesar. Desigur, acest lucru poate obosi și irita pe cei din jur, lucru ce,naște adesea certuri. De asemenea, astrologii spun că Fecioara este o zodie certăreață și fiindcă are tendința de-a ridica vocea, de-a folosi un ton agresiv și de-a insista cu propriile argumente, lucruri ce testează din plin răbdarea celor din jur.

doua persoane care se cearta

Astrologii au explicat care sunt cele mai certărețe zodii

Locul 4 în topul zodiilor certărețe este pentru Gemeni. Ca și Fecioarele, acești nativi sunt guvernați de planeta Mercur, dar deosebire constă în faptul că Gemenii sunt rar pregătiți pentru o conversație cu subanță, dovezi și argumente. Cei născuți în această zodie au o minte sclipitoare și o capacitate incredibilă de-a reține chiar și cele mai insignifiante detalii, lucru ce le permite apoi să facă tot felul de conexiuni, mai ales atunci când vine vorba despre o ceartă. De fapt, astrologii sunt de părere că nativii sunt într-o veșnică ceartă cu ei înșiși, așa că de la liniște la conflict e mereu doar un singur pas.

Citește și: Zodiile care își pierd cel mai repede răbdarea. Care sunt cele mai nervoase zodii, potrivit astrologilor

Locul 3 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de Berbec. Greu de impresionat și de convins atunci când se ceartă, nativul aruncă rapid noi și noi argumente, lucru ce devine o adevărată provocare pentru interlocutor. Chiar și atunci când altcineva are dreptate, cel născut în zodia Berbec va avea o reacție puternică și va accepta greu argumentele, așa că cearta o să fie sigur una obositoare.

Locul 2 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de nativul Vărsător, potrivit astrologilor. Acest semn zodiacal din horoscop dă dovadă de multă încăpățânare și nu va renunța prea ușor la ideile și convingerile sale, chiar și atunci când dovezile îl contrazic. Nu degeaba se crede că este una dintre cele mai certărețe zodii. Bun la comunicare, inteligent și cu limba ascuțită, acesta va duce mereu dovezi științifice sau informații care să î idea dreptate. Va folosi ironia ca să câștige cearta și să intimideze și singurul mod ca să îi calmezi este să le arăți empatie. Doar așa poți să îi „îmblânzești”, atunci când vine vorba despre o ceartă, arată cei de la bestlifeonline.com.

Locul 1 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de Săgetător, acest semn zodiacal al înțelepciunii. Totuși, fiindcă are o energie greu de controlat, nativul are tendința să devină certăreț și să intre în conflicte. Se bazează mai mult pe experiența de viață decât pe convingeri generale și sfaturi. Cei născuți în această zodie își vor apăra vehement punctul de vedere, lucru ce îi va face să devină uneori foarte certăreți cu cei din jur.

Care sunt cele mai pasionale zodii potrivit analizei astrologice. Atunci când vine vorba de dragoste, unii ard ca o torț... Horoscop zilnic 19 mai 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x