Femeile anului 2019 în horoscop. Ele au lumea la picioare!

Femeile anului 2019 în horoscop. Sunt patru la număr, iar anul acesta reușesc să realizeze tot ce își propun. Cine sunt acestea, aflați în rândurile de mai jos!

femeile anului 2019 in horoscop

floare de tei

Femeile anului 2019 în horoscop. Sunt patru la număr, iar anul acesta reușesc să realizeze tot ce își propun. Cine sunt acestea, aflați în rândurile de mai jos!

Femeile anului 2019 în horoscop. Femeia Taur

Femeia Taur este în topul celor patru femei iubite de Dumnezeu anul acesta. Niciuna dintre problemele cu care s-au confruntat în trecut nu va mai exista în 2019. Sectorul finnaciar este benefic și animat de idei mărețe, pe care le pun în aplicare și care le vor aduce succes. Veți câștiga sume de bani importante din munca proprie, puteți începe o afacere pe cont propriu care să dea roade. Nici cu dragostea nu sta rău Femeia Taur, iar recomandarea astrologilor pentru aceasta este să aloce mai mult timp îngrijirii sănătății.

Femeile anului 2019 în horoscop. Femeia Leu

Fameia Leu este mai strălucitoare și mai determinată ca oricând. Va avea curaj să înfrunte pericolele și pe cei care i-au stat în calea ambițiilor sale până în prezent. Femeia Leu este orientată anul acesta mai mult ca oricând către succes și dezvoltare personală. Ideile originale o vor ajuta în carieră și orice întreprinde pe plan socio-profesional. Anul 2019 va fi unul dintre cei ami buni ani pentru Femeia Leu și e cazul să pună în aplicare toate planurile gândite până acum!

Femeile anului 2019 în horoscop. Femeia Capricorn

Nu este noroc, dacă nu este și Femeia Capricorn acolo. Muncitoare și sârguincioasă, femeia Capricorn va domina lumea. Se va face remarcată de cine trebuie și când trebuie, banii o vor mulțumi de data aceasta, căci, a muncit pentru ei și îi merită. Din luna martie Femeia Capricorn își va realiza, pe rând, fiecare vis.

Femeile anului 2019 în horoscop. Femeia Berbec

Femeia Berbec este ambițioasă, iar anul acesta pare că nu se mai luptă cu morile de vânt. Harta lor astrală indică multe câștiguri financiare care le vor schimba statutul. Este un drum care va avea efecte și în următorii ani, un plan ascendent care o va propulsa în top. Se întrevăd multe oportunități de evoluție personală, iar, tenace din fire cum este femeia Berbec, va ști să profite la orice pas.

sursa foto: ,floaredetei

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri