Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop 14-20 ianuarie. Ce zodii primesc șansa vieții în carieră și bani mulți

Horoscop săptămânal 14-20 ianuarie. Trei zodii primesc șansa vieții în carieră și bani mulți. Ce anunță horocopul săptămânii viitoare pentru toate zodiile.

horoscop saptamanal 14-16 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal 14-20 ianuarie. Trei zodii primesc șansa vieții în carieră și bani mulți. Ce anunță horocopul săptămânii viitoare pentru toate zodiile.

Citește și horoscopul de luni, 14 ianuarie

Horoscop săptămânal 14-20 ianuarie. Pe ultima sută de metri a Soarelui în Capricorn, acesta aderă la un aspect tensionat de careu cu Uranus din Berbec sâmbătă, semn că riscă să apară probleme în raport cu figurile autoritare din viețile noastre, să se clatine ceva ce credeam stabil sau să se atenteze la reputațiile ori aspirațiile noastre profesionale. I

Horoscop 14-20 ianuarie Berbec

De duminică începând, Soarele trece în zodia Vărsătorului, căruia-i corespunde casa viitorului din horoscopul tău general, motiv numai bun să-ți reajustezi viziunea față de ziua de mâine. NU te lăsa pradă optimismului fără o bază reală.

În ce privește cariera, încearcă să te organizezi și să-ți pui ordine în minte, întrucât s-ar putea să te trezești cu o tonă de apeluri importante ratate, mail-uri dispărute sau documente rătăcite. Nu-ți dorești asta în acest moment al carierei tale.

Atmosfera familială poate deveni sufocantă atunci, aducând la suprafață latura ta răzvrătită și impulsivă. Atenție la vorbele spuse la nervi.

Horoscop 14-20 ianuarie Taur

În primele două zile ale săptămânii, pare că ești în apele tale, te simți bine în pielea ta și toate merg așa cum ți-ai propus. Către a doua parte a săptămânii, îți vin idei de suplimentare a veniturilor, ori valorificare a resurselor și bunurilor aflate deja în posesie. Poate nu ar strica să eviți magazinele tale favorite, cel puțin joia și vinerea aceasta.

La sfârșitul săptămânii, s-ar putea să-ți cadă mai greu decât de obicei dacă rudele apropiate sau vecinii îți vorbesc de sus. Ai grijă, Luna Plină te-ar pitea face să spui lucruri negândite.

Horoscop 14-20 ianuarie Gemen

Primele două zile nu te prinde în apele tale. Pentru că tonusul tău este bun și bateriile sunt la cotele maxime, poate nua r fi rău să menții acest ritm constant toată săptămâna, fără excese de niciun fel. Către a doua parte a săptămânii, îți vin idei de suplimentare a veniturilor, ori valorificare a resurselor și bunurilor aflate deja în posesie. Nu ar strica să eviți magazinele tale favorite, cel puțin joia și vinerea aceasta. Fă altceva atunci.

Luna Plină ar putea să te facă să dai toată furia pe dinafară.

La sfârșitul săptămânii, s-ar putea să-ți cadă mai greu decât de obicei dacă rudele apropiate sau vecinii îți vorbesc de sus. Dacă te abții cu succes să nu le-o-ntorci în acele zile, toată furia adunată-n acest răstimp riscă să dea pe-afară cândva către Luna Plină de săptămâna viitoare. Caută să abordezi lucrurile cu calmul și siguranța-ți de since caracteristice

În ce privește sănătatea, semn că intrarea Soarelui în zodia asociată filozofiei tale de viață îți prinde bine. S-ar putea să dai de oameni care poartă ochelari de cal și nu-i exclus ca cineva drag ție să se numere printre ei. Caută să te simți bine oricare ar fi situația. Cu siguranță este vorba de o pasă și nu de ceva prea grav.

La capitolul financiar, se arată beneficii de imagine sau de reputație în zilele care urmează. Vezi că puterea mare aduce responsabilități și mai mari.

Horoscop 14-20 ianuarie Rac

Câștigurile încasate în a doua parte a săptămânii se reduc simțitor dacă trebuie să le împarți cu partenerul viață sau ai angajamente sociale de onorat. Se exercită presiuni asupra bugetului tău, așadar ai grijă cui dai bani.

Sănătatea îți e afectată. Încă din prima zi a lunii, ți se derulează în minte tot felul de gânduri, idei, purtând conversații ample cu tine însuți și discuții imaginare cu aceia cărora ești prea timid să te adresezi.

La locul de muncă, Racul riscă să se ducă bătălii pe la spate între tine și superiori ori colegii de muncă din viața ta. Ia-ți măsuri de protecție și încearcă să te ferești de lovituri sub centură din partea competiției neloiale și nu-ți scăpa din ochi sănătatea.

Horoscop 14-20 ianuarie Leu

Urmează o perioadă în care te urmăresc tot felul de episoade emoționante din trecut, totul parcă îți aduce aminte de ceva care îți trezește sentimente amestecate. Privește spre viitor.Nostalgia e sănătoasă uneori, dar acum o poți duce la paroxism.

Cconcentrează-te pe ceea ce ține de serviiu și direcțiile pe care le continui de anul următoar încoace. Cu siguranță vei avea parte de multe lucruri bune dacă știi în ce direcție să îți direcționezi eforturile.

Capitolul social se intensifică săptămâna viitoare și este posibil să te numeri printre subiectele de bârfă preferate ale celor care nu te suport, dar îți zâmbesc larg.

Horoscop 14-20 ianuarie Fecioară

Săptămâna aceasta, tinzi către lucruri mai bune și mai înalte, ceea ce nu este un lucru rău deloc, dar acest lucru s-ar putea să te aducă în situația de a primi foarte multă atenție, ceea ce nu te face să te simți tocmai în apele tale. Vei ajunge foarte departe dacă ești pregătit pentru ce urmează.

În ce privește cariera, relația ta cu superiorii poate face progrese remarcabile. Social, începi să te faci remarcat și să cunoști persoane cu influență. Ai grijă la dușmanii din umbră, aceștia îți pot afecta randamentul la serviciu și să destul de mult de suferit.

Și pe plan social ești invidiat. Către a doua parte a săptămânii, relația cu prietenii poate să se șubrezească, probabil ca urmare a diferențelor de viziune și interese. Se pare totuși că această răceală are și o componentă financiară, ca de exemplu împrumuturile nerestituite sau gelozia în ceea ce privește partea financiară.

Horoscop 14-20 ianuarie Balanță

Cu Soarele în semnul asociat distracțiilor din horoscopul tău general, așteaptă-te ca săptămâna aceasta sau măcar sfârșitul ei să fie unul apoteotic, în care îți revine ușor buna dispoziție. Este o oportunitate bună să depășești momentele mai puțin plăcute de acum câteva zile și să te bucuri de prezența veselă a celor pe care îi iubești. Străduiește-te să te bucuri de prezent.

Cariera poate cunoaște noi culmi. La mijlocul săptămânii, se recomandă să te înscrii la un curs de specializare, perfecționare continuă sau reconversie profesională. Marșând în această direcție, vor apărea mici progrese în plan social și profesional, care te vor ajuta să pui bazele unor activități lucrative. Spre weekend, răsare soarele în raport cu persoana iubită și copiii.

Horoscop 14-20 ianuarie Scorpion

Cu Soarele în zodia asociată fundației tale interioare, familia, se prea poate să te răscolească tot felul de lucruri la fine săptămânii. Sunt anunțate Amintiri, tensiuni sau poate momente cu persoane care nu mai sunt acum lângă tine. În carieră porți negocieri aprinse și ești implicat în brainstorming-uri, să-ți depui economiile la altă bancă, de exemplu. E posibil să descoperi mirat că bugetul tău pentru zilele acestea este mai mic decât ai crezut și că ar cam fi nevoie să strângi punga. Nu este un moment tocmai potrivit să acționezi într-un fel nepotrivit sau să iei decizii în locul celor dragi.

Horoscop 14-20 ianuarie Săgetător

În prima parte a săptămânii, se prea poate să nu fii tocmai cu bateriile la nivelul dorit, să te simți destul de copleșit de câte ai de rezolvat zilele acestea și nepregătit pentru ceea ce urmează.

Cariera te poate solicita foarte mult. La mijlocul săptămânii, apar oportunități ca portofoliul tău de clienți să se mărească, să legi noi colaborări și să te înțelegi mai bine cu asociații sau partenerul. Începutul de săptămână se arată unul armonios în cuplu, este un moment bun să treceți la un nivel superior cu persoana iubită.

Horoscop 14-20 ianuarie Capricorn

Încă de la începutul săptămânii, se simte briza schimbării pentru tine. Probabil că în zilele de luni și marti clocotești de energie ori simți mai acut ca niciodată că s-a acumulat prea multă tensiune și stres în interiorul tău.

În carieră sunt semne bune. În lumina unor aprobări, ai vești bune din partea conducerii sau ca urmare a unei delegații care și-a atins scopul ori a obținerii unei certificări, se întrevede luminița de la capătul tunelului profesional luni sau marți.

În ce privește dragostea, nu întotdeauna albul și negrul pot descrie fidel conjuncturile în care te regăsești la un moment dat. Cândva în jurul zilelor de joi și vineri, ar fi bine să realizezi și tu acest lucru, căci altfel se poate adânci prăpastia dintre tine și partener. Moderația este cheia.

Horoscop 14-20 ianuarie Vărsător

Relația cu publicul și contactul cu oamenii sunt domenii tale profesionale forte, dar ce se întâmplă atunci când ai parte de clienți nehotărâți, asociați care fac gargară fără a spune nimic relevant și sponsori ori colegi de serviciu care nu fac decât să te asalteze cu nimicuri? Trebuie să găsești repede o soluție pentru asta. AstroDex preconizează că te ajută astrele de duminică încolo. Nimic din atitudinea partenerului față de tine sau în raport cu circumstanțele în care acesta se regăsește sau cu situațiile în care va aflati ca și cuplu nu pare să te mulțumească joi sau vineri. Ai mare grijă, se anunță certuri, despărțiri.

Horoscop 14-20 ianuarie Pești

Prima parte a săptămânii se anunță a fi una dinamică pentru tine, dar norocul face că și tu esti cel puțin la fel de pus pe treabă ca și premisele zilelor de luni si marti. Dacă ești în convalescență, dar sănătatea ta pare să se fi îmbunătățit considerabil în aceste zile, nu face greșeala de a renunța la tratament sau la regimul de alimentație ori de odihnă. A

Banii vin pe nepusă masă, poți intra în posesia unei sume de bani deloc de neglijat la începutul săptămânii, ceea ce te încredințează că ai perspective în cadrul actualului loc de muncă sau în domeniul în care activezi. Viața ta socială nu se va reface dacă anulezi aranjamentele făcute alături de tovarășii care ți-au mai rămas pentru a-ți petrece timpul liber cu partenerul sau copiii. Nu-ți părăsi cu totul amicii!

sursa: astrodex.ro

Recomandari