Antena Căutare

Horoscop 17 mai. Fericire mare azi pentru două ZODII!

Horoscopul din 17 mai va recomandă sa primiti cu bucurie orice va aduce ziua de maine. Bun sau rau, el e o lecție, iar adevarata implinire este obtinuta doar de cei ce știu sa il valorifice. Doua zodii vor avea, in sfarșit, parte de ceea ce au visat. Este o zi decisivă pentru doi nativi greu încercați. 

Horoscop 17 mai. Fericire mare azi pentru două ZODII!
Horoscopul zilei, joi 17 mai 2018

Horoscopul din 17 mai vă recomandă sa primiti cu bucurie orice vă aduce ziua de mâine. Bun sau rău, el e o lecție, iar adevărata împlinire este obținută doar de cei ce știu sa îl valorifice. Două zodii vor avea, în sfârșit, parte de ceea ce au visat. Este o zi decisivă pentru doi nativi greu încercați.

Horoscop 17 mai Berbec

Mentalul este vulnerabil astăzi, astfel că este posibil să te necăjească orice discuție. Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să vorbească cu ține sau să te invite în călătorii pe distante scurte. Pe de altă parte este rost de a asimila informații noi utile în segmentul profesional. Ar fi bine să iei aminte la spusele celorlalți, pentru că îți vei lămuri necunoscutele adunate de ceva vreme.

Horoscop 17 mai Taur

Articolul continuă după reclamă

Ziua îți aduce cheltuieli neprevăzute fie pentru îngrijirea sănătății, fie pentru nevoile locului sau colegilor de muncă. Pentru că traversăm o perioadă austeră este posibil să te îngrijoreze orice cheltuiala. Însă este rost să primești bani, o prima sau cadouri dinspre segmentul profesional, astfel încât să te descurci onorabil cu toate. Aștepți mult ceea ce ți se va întâmpla mâine, așadar, horoscopul îți recomandă să primești cu bucurie toate lucrurile bune care vin, în sfârșit.

Horoscop 17 mai Gemeni

Se pot evidenția astăzi nemulțumirile din segmentul partenerial. Ar fi bine să te detașezi de ceilalți și să privești atent în interiorul ființei tale. Descoperă ce anume îți dorești cu adevărat, ai curaj și asumă-ți ceea ce îți dorești și nu în ultimul rând, comunică-le și celorlalți. Te va surprinde faptul că vei primi susținerea necesară din partea celorlalți. Spre seară, o plimbare în aer liber ți-ar prinde bine.

Horoscop 17 mai Rac

Oprește-te din iureșul cotidian și astăzi schimbă-ți rutină pe care o urmezi zilnic. Dorință de izolare, de singurătate, de meditație interioară este accentuată și ar fi bine să-i dai curs. Dialogurile tainice cu membrii familiei îți vor aduce liniște, confort sufletesc, dar și informații prețioase vizavi de locul de muncă sau de anturajul apropiat. De acum încolo abordează altfel relațiile și situațiile din viață ta.

Horoscop 17 mai Leu

O zi interesantă la capitolul prieteni. Sunt posibile dialoguri și întâlniri în urmă cărora vei află chestiuni utile despre cum să-ți valorifici mai bine talentele, unde să călătorești sau cum să-ți îmbunătățești competențele profesionale. Totul este să vorbești puțin despre ține și planurile tale, pentru că există semeni care au interese ascunse sub o masca binevoitoare și doresc doar să profite de relația cu ține.

Horoscop 17 mai Fecioară

Lumina reflectoarelor cade astăzi asupra ta, fie în segmentul profesional la serviciu, fie acasă, printre membrii familiei. Va fi nevoie să discuți cu lume diversă, colegi, șefi, oficialități importante ale unor instituții, dar și cu figurile autoritare din neamul tău de proveniența. Neplăceri pot apărea de la veniturile pe care le obții în urmă desfășurării activității profesionale, însă deocamdată ai tot ce îți trebuie. Este o zi în care multe lucruri la care ai visat vor deveni realitate. Horoscopul zilei îți recomandă să nu te lași cuprins de teamă sau de gânduri negative, precum obișnuiești. De data asta, nu mai pune răul înainte! Ce îți rezervă astrele pentru horoscopul săptămânii.

Horoscop 17 mai Balanța

Ziua este potrivită alcătuirii planurilor de călătorie, fie pentru agrement, fie pentru a lucra sau studia departe de locurile natale. Dorință de elevare sufletească este mare și foarte ușor o poți realiză prin discuții cu persoane erudițe, vizitând expoziții de artă sau târguri de sezon. Însă fii prudent și nu-ți încărca mentalul cu informații pe care le înțelegi prea puțin sau deloc. Spre seară, o lectură amuzantă te va relaxă.

Horoscop 17 mai Scorpion

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii comune cu alții. Dialogurile cu reprezentanții instituțiilor financiare îți pot aduce informații utile, fie despre cum să-ți sporesti veniturile, fie despre cum să-ți securizezi banii și bunurile. Detalii despre bugetul personal sau despre posibilitățile tale de câștig ar trebui ferite de urechile și ochii celorlalți.

Horoscop 17 mai Săgetător

În relația cu partenerul de viață vor interveni astăzi discuții pe temă prietenilor și a programului de viață conjugală. Susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile, însă ține cont și de spusele sau nevoile celuilalt. Și în cadrul parteneriatelor profesionale se întrezăresc modificări. Este bine să-ți asumi responsabilități sau sarcini de lucru în concordanță cu putințele tale fizice și mentale actuale.

Horoscop 17 mai Capricorn

Este multă forfotă la serviciu, în sensul că apăr sarcini de lucru noi, iar cele vechi mai au nevoie de îmbunătățiri. Relațiile colegiale sunt tensionate, de aceea fii prudent și ocupă-te tu singur, pe îndelete de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator și digestiv, mai ales ficatul este sensibil. Adopta o dietă, odineste-te și ferește-te de oamenii care te solicita prea mult.

Horoscop 17 mai Vărsător

Împreună cu persoană iubită sau cu copiii, ai tăi sau ai altora, poți desfășura astăzi activități interesante, distractive, dar și unele educative. Pentru că fiecare are propria perspectivă despre lume și viață, pe măsură ce trec orele zilei pot apărea discuții aprinse, contraziceri, chiar critici aspre pe teme banale. Fii prudent și orientează situațiile, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat și să se bucure de împrejurări.

Horoscop 17 mai Pești

Sunt momente potrivite pentru a dezbate cu membrii familiei teme domestice. Cele plănuite astăzi vor avea ecou multă vreme de acum încolo, astfel că fii prudent ce propui sau ce aprobi din spusele celor dragi. Neînțelegeri pot apărea de la bugetul comun. Unii doresc în secret să suporți tu cheltuielile curente ale casei, plată facturilor sau aprovizonarea cămării pentru sezonul cald.

Horoscopul zilei de la Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea parte de succes financiar... Magia Zilei pentru nativii zilei de 17, prezentată de Mihai Voropchievici. Sunt oameni ambițioși și un simț înăscut al a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x