Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019. Ce zodii sunt avantajate în aceste zile

Horoscop weekend, 21 - 22 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de zile minunate.

Horoscop wekend 21 -22 decembrie

https://pixabay.com/

Citește horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019 pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Taur

Sâmbătă: N-ar trebui să iei în serios criticile pe care le auzi azi. Cel mai probabil, sunt rău intenționate, așa că n-ai de ce să îți strici ziua inutil.

Duminică: Ia-ți inima în dinți și spune tot ce te doare. Nu are rost să minți într-o situație care poate fi gestionată fără că nicio parte a dialogului să nu sufere.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Sâmbătă: Nu auzi vești foarte bune. Simți că nimic nu îți iese conform planurilor și ai tendința de a porni conflicte din senin. Relaxează-te și nu lasă părerile unora din jurul tău să se te influențeze negativ și să te deprime.

Duminică: Ziua aceasta îți aduce multă inspirație. Ai idei foarte bune și ești gata să le pui în aplicare. Sunt posibile unele tensiuni în relație, dar cu puțină înțelegere, totul se va rezolvă fără probleme.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Rac

Sâmbătă: Poți ajunge la o concluzie deosebit de importantă astăzi. Ai făcut o analiză foarte importantă, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminică: Potolește-ți setea de răzbunare cu distragerea atenției! Nu e bine să ai astfel de planuri mai ales că acestea nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Leu

Sâmbătă: Încearcă să nu rămâi blocat într-o zonă tristă și sumbră și să cauți alternative. Amintește-ți că ești o fire puternică și curajoasă, care nu se sperie de noi începuturi.

Duminică: Alege bine momentul în care vrei să porți o discuție serioase cu cel drag, iar dacă vrei să lămurești probleme ale trecutului nu începe cu reproșurile.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Balanță

Sâmbătă: Te simți indispus sâmbătă și ai dori să vezi gesturi de atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Vrei să fii în această zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare să fie pe placul celor din jur.

Duminică: Ziua de azi aduce unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Ești mai încăpățânat decât de obicei și vrei să îți impui punctul de vedere cu orice preț într-o problemă de familie.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Fecioară

Sâmbătă: Îți vine să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, însă te reține ceva. Ți-e teamă de o investiție importantă și amâni luarea unei decizii într-o problemă ce te presează.

Duminică: Te trezești cu chef de ceartă și vrei să îți verși nervii. E de preferat să eviți discuțiile aprinse pentru că o banală ceartă poate să evolueze în ceva ce nu mai poți controla.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Sâmbătă: Nu ai cum să controlezi fiecare aspect al vieții tale, așa că ar fi bine să te lași puțin în voia sorții. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Duminică: Stresul te cuprinde din toate părțile și nu mai ai idee cum să eviți conflictele. Cei care spun că urmărești ceartă nu te cunosc deloc. Chiar nu observă nimeni că discuțiile în contradictoriu se țin scai după tine?

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Săgetător

Sâmbătă: Relațiile cu colegii sunt din ce în ce mai tensionate și ți-e teamă să te impui, pentru că asta ar putea afecta și relațiile cu șeful tău. Cel mai bine ar fi să discuți deschis, în fața tuturor, și să stabilești anumite priorități. Vei observa că lucrurile se schimbă cât vezi cu ochii!.

Duminică: Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur. Ține minte că fiecare este unic în felul său și că tu ești bun la ceva la care alții nu excelează.

Citește și: Horoscop țigănesc pentru 2020. Află ce îți prezic astrele și cărțile de tarot

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Sâmbătă: Este posibil să fie nevoie să faci o călătorie neașteptată, lucru care îți va da planurile peste cap. Păstrează-ți calmul și evită discuțiile inutile.

Duminică: Nu te crampona de primul obstacol ieșit în cale. După ce vei analiza situația vei vedea că nu tu ești cel vinovat, însă tu ești cel care ai rezolvarea pentru a-l depăși. Așadar, învață din această situație că trebuie să fii atent la cei din jurul tău, nu toți sunt încântați de evoluția ta și încearcă să îți pună piedici.

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Vărsător

Sâmbătă: Profită din plin de șansele ivite sâmbătă și pune-ți creativitatea în valoare. Este un moment bun pentru a face un pas important în carieră.

Duminică: O rudă mai în vârstă se decide să îți întindă o mână de ajutor, posibil să îți ofere ceva bani. Acceptă acest dar și pune deoparte ceea ce primești. Îți poate fi foarte util mai târziu!

Horoscop 21 - 22 decembrie 2019 pentru zodia Pești

Sâmbătă: O veste primită dimineață te irită. Ai mare grijă: nu provoca o ceartă cu persoana iubită din cauza faptului că tu te simți nervos.

Duminică: Te bucuri în sfârșit de liniște în familie. Acum ai înțeles că orice problemă se rezolvă dacă se discută cu calm. Ai grijă la tonul pe care îl folosești!

Citește și: Horoscop solstițiu de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit din cauza acestui fenomen

Recomandari