Căutare Live

Horoscop țigănesc pentru 2020. Află ce îți prezic astrele și cărțile de tarot

Horoscop ţigănesc pentru 2020. Află ce zodie îți corespunde în zodiacul tigănesc și ce îți rezervă viitorul.

Horoscopul țigănesc pentru anul 2020

https://pixabay.com/

Iată ce prezice horosopul țigănesc pentru fiecare zodie.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Berbec (Cuțitul)

Agresivi şi iuţi la mânie, cei născuţi sub acest semn sunt foarte orgolioşi şi încăpăţânaţi. Dacă tu eşti adesea aiurit, ai nevoie de un partener stăpân pe el în anul 2020, care ştie ce vrea de la viaţă şi ce îi place în dormitor. Un bun amant pentru tine este nativul din Stea. În ceea ce privește banii, anul viitor nu vine cu schimbări majore.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Taur (Coroana)

Taurii din zodiacul ţigănesc trebuie să tragă tare. Vor avea multe lucruri de făcut. Vor fi tot timpul în priză pentru că sarcinile vor veni din toate părţile. Sfârşitul anului viitor va fi unul mai relaxat. Cei trecuți de 30 de ani încep să-și facă tot mai multe planuri pe în ceea ce privește întemeierea unei familii.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Gemeni (Candelabrul)

Cei născuţi sub semnul sfeşnicului sunt persoane inteligente, lideri şi persoane de încredere, pe care te poţi baza la nevoie. De aceea sunt ţinte sigure pentru bărbaţii profitori, fără ocupaţie sau pasionaţi de jocuri de noroc. În 2020 această zodie trebuie să se ferească de relaziile toxice.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Rac (Roata)

2020 va fi anul în care unii se vor căsători, anunță horoscopul țigănesc. Mai mult, în viața unor cupluri va exista chiar și un copil, iar alții își găsesc alesul. Vor avea, timp de 12 luni, destule oportunități și vor alege cu siguranță ceea ce este mai bine pentru ei.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Leu (Steaua)

Steaua este echilibrul dintre cer și pământ. Leul o să aibă în 2020 un an echilibrat dar fără succes în iubire. O iubire mai veche o să le zburde prin minte și prin suflet pe tot parcursul anului. Reîntâlnirea cu acea persoană o să-i tulbure viața.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Fecioară (Clopotul)

Cei născuţi sub semnul clopotului sunt asemănători cu capricornii din zodiacul nostru. Dacă tot eşti retras şi muncitoar, ai nevoie de un plus de acţiune în viaţa ta. Anul 2020 anunță un nou job care îți va acapara toată atenția.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Balanță (Moneda)

Balanţele se vor lovi de o serie de situaţii neprevăzute. Au parte de multe lovituri de la viaţă, însă totul va fi în avantajul lor. Vor avea multe de învăţat la începutul acestei primăveri, după lucrurile se vor relaxa pentru această zodie.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Scorpion (Pumnalul)

Fire competitivă şi lider înnăscut, pumnalul este, însă şi destul de idealist şi adesea suferă atunci când nu reuşeşte să-şi pună planurile în aplicare, iar asta o să fie o mare problemă în 2020. Un bun partener pentru cineva atât de puternic este o zodie flexibilă, cum ar fi steaua, iar acest lucru este de ținut minte.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Săgetător (Securea)

Securea va fi loberă ca pasărea cerului în 2020. Luciditatea este cuvântul cheie pentru anul viitor. Se vor adapta ușor și vor trece peste toate probleme care apar pe parcursul anului. Totul os ă se facă treptat în cazul lor.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Capricorn (Potcoava)

Atunci când iubirea nu vine sau este pierdută pentru o vreme, potcoava se adânceşte în muncă şi asta îi aduce şi mai multă productivitate. În pat, potcoava are nevoie de o iubire curată, romantică, alături de un partener înţelegător, în 2020.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Văsător (Cupa)

Cei născuţi sub semnul cupei sunt oameni încăpăţânaţi, care nu îşi găsesc uşor liniştea sufletească. Cel mai potrivit partener din zodiacul ţigănesc în 2020 este roată. Banii vin și pleacă, la asta se gândendește mereu această zodie.

Horoscop țigănesc 2020 pentru Pești (Capela)

Naivi şi romantici, nativii din capelă sunt uşor de dus cu zăhărelul. De aceea, au nevoie de un partener tandru, care nu va profita de puritatea sentimentelor lor. Un bun partener în aşternut ar fi cei născuţi sub semnul toporului în 2020.

Horoscopul zilei, 12 decembrie 2019. O zodie se bucură de banii care vin... Horoscop de sărbători 2019. Zodiile care vor avea un Crăciun de vis...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x