HOROSCOP 21 MARTIE 2018. Zodia asta are noroc: își va îndeplini un mare vis

Previziunile zilei de miercuri, 21 martie, pentru toate zodiile

HOROSCOP 21 MARTIE 2018. O zi încărcată de energii mai mult negative decât pozitive, miercuri, 21 martie. Totuși, astrologii prevăd o zi cu noroc pentru o zodie. Noroc pe plan profesional, căci în amor... se raliază la trendul celorlalte semne zodiacale. Ești tu aceea?

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Berbec. Se pare că sunteți agitat și nervos din cauza unor dificultăți financiare.
Eastrolog.ro va sfătuiește să faceți un efort și să va păstrați calmul, pentru că altfel riscați să aveți probleme la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii de afaceri. Astăzi ar fi bine să amânați deciziile importante și activitățile care necesită putere de concentrare. Evitați speculatiile!

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Taur. În prima parte a zilei s-ar putea că relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o resimțiți. Dacă va gândiți să faceți investiții pe termen lung, va recomandăm să mai așteptați o vreme, pentru că ziua de azi nu va este favorabilă din acest punct de vedere. Aveți tendința de a miză totul pe o singură carte, ceea ce poate conduce la pierderi importante.
Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Gemeni. În prima parte a zilei este posibil să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri, anunțata în ultima clipă. Se pare că nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Va sfătuim să nu va susțineți cu încăpățânare punctul de vedere.
S-ar putea că situația financiară să va nemulțumească, dar nu este cazul să va îngrijorați. În scurt timp veți putea obține un ajutor material de la o persoană apropiată.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Rac. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să va modificați programul din cauza unor probleme familiale. Este posibil că o persoană apropiată să va propună o colaborare care v-ar imbunatiti simțitor situația financiară. Eastrolog.ro va sfătuiește să analizați cu atenție propunerea, dar să nu luați o decizie azi. Evitați speculatiile! Nu este o zi favorabilă câștigurilor rapide.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Leu. La locul de munca sau in afaceri, ar fi bine sa amanati discutiile si negocierile pe teme financiare. Va recomandam sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita o capacitate de concentrare deosebita. In a doua parte a zilei aveti sanse sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Fecioară. În prima parte a zilei s-ar putea să primiți vești de la o rudă de departe și nu este exclus să puneți la cale o revedere. Va sfătuim să evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață, pentru că există riscul să se ajungă la ceartă. Puteți să va bazați pe intuiție, dar ar fi bine să țineți cont și de sfaturile prietenilor. În ce privește planul carierei, un mare vis vi se împlinește: primiți jobul dorit sau demarați afacerea la care ați trudit atâta amar de vreme.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Balanță. Astăzi este posibil să nu fiți prea inspirat și nici prea comunicativ. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispus la neatenție și greșeli.
Nu începeți activități dificile sau laborioase. În schimb, puteți avea succes în activități casnice, de rutină

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Scorpion. Se pare că parcurgeți o perioadă intensă în plan profesional, dar azi s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă. Eastrolog.ro va recomanda să nu va asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt destul de mici. Este indicat să va stăpâniți nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Săgetător. In prima parte a zilei s-ar putea sa va indispuna o veste primita de la o persoana apropiata. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neplanificata. Daca trebuie sa conduceti masina, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti foarte atent, pentru ca azi exista riscul sa va alegeti cu o amenda. Nu va lasati antrenat intr-o cearta!

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Capricorn. Aveți tendința să va implicați în mai multe activități în același timp. Va sfătuim să va stăpâniți nerăbdarea, pentru că riscați să faceți greșeli. Ar fi bine să faceți o lista de priorități și să va organizați cât mai bine timpul. În plan financiar, nu este o zi bună pentru speculații sau pentru câștiguri rapide.

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Vărsător. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati financiare de moment. Va recomandam sa va bazati pe sprijinul unor persoane apropiate si sa ascultati sfaturile unei rude mai in varsta. Ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

HOROSCOP 21 MARTIE 2018 Pești. S-ar putea să fiți tentat să cheltuiți prea mult sau să cumpărați obiecte care nu sunt necesare acum. Că să evitați o ceartă cu partenerul de viață, eastrolog.ro va sfătuiește să va consultați înainte de a merge la cumpărături. Aveți tendința de a fi foarte critic la adresă celor din jur. Ar fi bine să fiți mai înțelegător cu colegii de muncă și cu membrii familiei.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri