Antena Căutare

HOROSCOP 26 februarie. FECIOARĂ: Stai la distanță de persoanele care îți fac rău. Ia partea bună a lucrurilor

HOROSCOP 26 februarie. Fiecare persoană va face în această săptămână eforturi pentru a lua cele mai bune decizii, astfel încât viața personală să nu aibă de suferit. Nativii unei zodii vor identifica persoanele care le fac rău și vor încerca să stea departe de ele. 

HOROSCOP 26 februarie. Fiecare persoană va face în această săptămână eforturi pentru a lua cele mai bune decizii, astfel încât viața personală să nu aibă de suferit. Nativii unei zodii vor identifica persoanele care le fac rău și vor încerca să stea departe de ele.

Horoscop Berbec
Se pare că vei depune eforturi mari la serviciu sau pentru a-ți clădi o poziție socială deosebită. Discuții cu persoane influențe, întâlniri oficiale cu șefi, reprezentanți de seamă ai unor instituții, răsturnări de situație spectaculoase, atât în plan personal cât și în plan profesional. Membrii familiei și îndatoririle domestice sunt alte subiecte care te vor solicita astăzi. Ar trebui să acorzi prioritate familiei și apoi carierei profesionale și imaginii tale publice.

Horoscop Taur
Debutul săptămânii îți aduce tot soiul de întâmplări deosebite, greu de înțeles în care ești implicat alături de persoanele din anturajul apropiat. Discuțiile sau întâlnirile de lucru încep bine, vreme de câteva minute bune pare că va înțelegeți, însă pe neașteptate, totul se răstoarnă și scăpa de sub control. Ține-ți firea, fă un pas înapoi și evită să vorbești, să acuzi sau să critici. Abia peste câteva zilei vei înțelege pe deplin ce s-a petrecut astăzi și mai ales de ce.

Horoscop Gemeni
La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine să stai de vorba înainte, tu cu tine și abia pe urmă să le accepți. Fie că dai bani pentru alții, fie pentru cele necesare ție personal, nemulțumiri interioare tot apăr, pentru că există într-adevăr o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfășori.

Horoscop Rac
Ai vrea să faci astăzi totul numai cum vrei tu și mai ales numai ce vrei tu. Astfel că din partea figurilor autoritare din viață ta, atât cele din planul personal – familia, cât și cele din planul profesional – șeful, vei primi tot soiul de contre. Fii prudent și organizează-ți programul în așa fel încât să mulțumești pe toată lumea. Ai suficiențe surse să te ocupi și de tine personal și de îndatoririle profesionale sau domestice care îți revin.

Horoscop Leu
Este o zi în care cel mai bine te simți departe de zgomotul cotidian și de compania celorlalți. Totuși va trebuie să faci față unei serii întregi de activități, mai ales unele care implică efort mental. Fii prudent și dozează-ți eforturile! Chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și plimbări ușoare în aer liber. Gestionarea oricăror situații depinde numai de ține. Ai resurse suficiente pentru a depăși totul cu bine. Secretul constă în a avea mai multă încredere în tine.

Horoscop pentru nativii Fecioară
Provocările zilei vin din partea prietenilor și a susținătorilor din anturajul socio-profesional. Într-un fel sau altul, dezbaterile roiesc în preajmă banilor și bunurilor folosite sau adminstrate în comun cu aceste persoane. Desprinde-te de persoanele care te necăjesc, dar în același timp reține reproșurile sau spusele lor. Printre rânduri vei găsi informații bune, chiar dacă unele îți displac deocamdată. Realitatea obiectivă îți poate fi arătată foarte ușor de alții.

Horoscop Balanță
Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către persoane cu funcție. Tu la rândul tău îți poți exercită autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai puțin corect. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii! Mulți prieteni sau chiar persoane din segmentul muncii te susțin și te ajută necondiționat în tot ce ai de făcut. Spre seară îți vei găsi liniștea, dar și povețe minunate acasă, alături de membrii familiei.

Horoscop Scorpion
Ai avea succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Pe de altă parte, gândurile îți sunt atrase și de modalități noi de a obține competențe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă. Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, alege-ți cu grijă vorbele. Dinspre segmentul prietenilor și al colegilor de muncă îți vin ajutoare substanțiale, pe care ar trebui să le folosești cu respect.

Horoscop Săgetător
Pentru o călătorie în străinătate este posibil să cheltuiești astăzi o sumă de bani importantă. De asemenea poate intră în discuție și plată unor cursuri de care ai avea nevoie în segmentul profesional în care activezi. Selectează-ți prioritățile, deoarece există riscul să împrăștii, fără rost, bani, demersuri, energie personală. Însă, dacă ai să meditezi puțin, pe marginea evenimentelor ivite vei constată că dincolo de perdeaua materială, lucrurile stau cu totul altfel.

Horoscop Capricorn
Orice ți-ar oferi ceilalți astăzi, tu tot ești nemulțumit și găsești nod în papură. Există o mare diferență între ceea ce îți dorești tu, cum vezi tu mersul lucrurilor, mai ales în relațiile parteneriale și ceea ce îți oferă contextul real al evenimentelor. Se pare că motivul principal al disputelor sunt banii, bunurile și favorurile comune cu alții. Fii prudent, ai răbdare și încredere că ceea ce ți se cuvine prin drept divin va ajunge la ține la momentul potrivit.

Horoscop Vărsător
Multe activități ți-ai propus să desfășori astăzi, mai ales la serviciu. Organsimul este slăbit, are nevoie de îngrijiri și de odihnă. Bine este să nu forțezi notă și să-ți dozezi eforturile și dialogurile cu ceilalți. Posibil să întâmpini multe neplăceri, atât din partea colegilor, cât și din partea persoanelor din anturajul apropiat. De aceea, fii înțelegător, acceptă și părerile altora, dar mai ales apelează la sprijinul cuiva de încredere.

Horoscop Pești
Umbrele zilei apar dinspre segmentul amoros. Sufletul tău are nevoie de afecțiune, dovezi de iubire și protecție, dar cei dragi se pare că au alte treburi și nu prea îți acordă atenție. Pe de altă parte ești atras în tot soiul de activități profesionale care te solicită foarte mult. Se recomanda prudența în privință sănătății, pentru că și din cauza unor probleme de sănătate, cei dragi te pot ține la distanță până ți le ameliorezi.

Horoscop oferit de Astrocafe.

Zodii binecuvântate în 2018! Horoscopul a ales nativii care vor trece printr-o perioadă de schimbări extraordinare!... Horoscopul săptămânal 26 februarie - 4 martie| Perioada schimbărilor. Veți trăi în 7 zile cât în 30...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x