Cine ai fost într-o viață anterioară, potrivit zodiei tale. Astrele ne dezvăluie totul

Dacă tu crezi în puterea cosmosului, atunci cu siguranță te-ai gândit și la reîncarnarea. În cazul în care nu știai, semnul tău zodiacal te poate ajuta să afli cine cine ai fost într-o viață anterioară.

Cine ai fost într-o viață anterioară, potrivit zodiei tale. Astrele ne dezvăluie totul

profimedia

Acest concept potrivit căruia fiecare dintre noi trăiește mai mult decât o singură viață se regăsește în multe religii ale lumii și mulți oameni sunt adepții acestei idei. În astrologie, toate cele 12 semne zodiacale au atât un conducător planetar, cât și o casă astrologică de care aparțin.

Citește și: Horoscop aprilie 2021 Gemeni. Laude la muncă şi curaj în dragoste

Planeta care îți guvernează zodia este așa zisul actor al vieții tale, în timp ce casa în care intră această planetă îți definește starea în anumite perioade ale lunii și apoi ale anului.

Casa cu numărul 12 este cea mai complexă din zodiac pentru că ea guvernează subconștientul, secretele, spiritualitatea, memoria și datoria karmică.

Ce ai fost într-o viață anterioară

Berbec

Într-o viață anterioară ai fost poet, de vreme ce a 12-a casă a ta a fost guvernată de Pești. Asta înseamnă că erai o persoană spirituală, poetică și enigmatică. Erai extrem de empatic și doreai să îi ajuți pe cei din jur.

Taur

Ai fost un războinic. În a 12-a casă a zodiei tale se află Berbecul. Prin urmare, erai agresiv, cu dorința de a domina și erai complet neînfricat. Ai luptat pentru lucrurile în care ai crezut, indiferent de consecințe.

Citește și: Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Gemeni

Într-o viață anterioară ai fost bancher. Astrele indică faptul că în casa karmei se află Taurul. Acest lucru te-au făcut să fi materialist și să dedici mult timp și enrgie plăcerilor vieții, fiind extrem de preocupat de propriul tău confort.

Rac

În ultima ta viață ai fost scriitor. Având în vedere că zodia Gemeni a fost în casa 12 a zodiei tale. Probabil erai o persoană inteligentă, cu o minte sclipitoare și extrem de versatil. Pe atunci, curiozitatea te definea.

Leu

Într-o viață anterioară ai fost asistentă medicală. De vreme ce Racul se afla în casa Karmei, erai extrem de grijulie, sentimentală, cu un simț matern foarte bine conturat. Frica ta de abandon te-a inspirat să ai mai multă grijă de cei din jur.

Fecioară

În trecut, ai avut sânge albastru, făcând parte dintr-o familie regală. Carismaticul Leu se afla în a 12-a casă a zodiei tale. Sunt șanse mari ca tu să fi fost egoist, puternic, cu o plăcere nebănuită de a fi în centrul atenției. Lumea te admira foarte mult.

Balanță

Ai fost vindecător sau vraci. Într-o viață anterioară erai extrem de preocupat de vindecarea celor bolnavi prin mijloace naturale, folosind medicina alternativă. De asemenea, ai făcut sacrificii pentru oamenii din preajma ta în procesul de vindecare.

Scorpion

Într-o viață anterioară ai fost artist. Cu Balanța și Venus în casa 12 a zodiei tale, erai diplomat și extrem de creativ. Erai foarte preocupat ca tot ce te înconjoară să arate a artă.

Citește și: Horoscopul soacrei! Ce fel de om este în funcție de zodie și de cine trebuie să te ferești

Săgetător

Ai fost om de știință. Scorpionul se afla în casa karmei și te făcea să fii un om misterios și extrem de analitic. Nu aveai încredere în nimeni până când cei din jur nu îți demonstrau să sunt demni de încrederea ta.

Capricorn

Ai fost un călător, un hoinar. Cu Săgetătorul în casă a 12-a a zodiei tale, aveai minte de filosof, iubeai aventura și erai un spirit liber. Pentru că erai un hoinar, nu aveai niciodată planuri.

Vărsător

Ai fost politician. Capricornul guvernează casa karmei, șansele sunt ca tu să fi fost extrem de ambițios, determinat și foarte cunoscut. O dată ce îți propui să faci ceva, cu siguranță reușești.

Pești

Într-o viață anterioară ai fost rebel. Cu excentricul Vărsător în casa a 12-a a zodiei tale, erai extrem de logic și îți plăcea să ieși din tipare. Personalitatea ta deosebită ieșea în evidență.

Ultimele știri