Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop august 2020. Cupidon lovește puternic o zodie! Cine se va îndrăgosti lulea. Câștiguri surprinzătoare pentru alți nativi

Horoscop august 2020. Cupidon va lovi  puternic o zodie, care se va îndrăgosti lulea. Alți native vor avea parte de câștiguri la care nici măcar nu se așteaptă.  

Horoscop august 2020. Cupidon lovește puternic o zodie! Cine se va îndrăgosti lulea! Câștiguri surprinzătoare pentru alți nativi

profimediaimages.ro

Horoscop august 2020. Berbec

Pe tot parcursul lunii august, Berbecii vor suferi din cauza unei lipse de echilibru între viața de familie și carieră.

Ar putea apărea și unele tensiuni la locul de muncă. Berbecii vor avea fluctuații de productivitate în această lună. Oboseala acumulată și-ar putea spune cuvântul. În plus, acestor nativi le este recomandat să fie chibzuiți, în prima parte a lunii august.

Horoscop august 2020. Taur

În prima parte a lunii august, Taurii s-ar putea confrunta cu unele conflicte – fie acasă, fie la locul de muncă sau în grupul de prieteni. În plus, ar putea apărea unele dificultăți în ceea ce acești nativi și-au propus să facă. Ar părea că astrele vor, pur și simplu, să le pună bețe-n roate.

Totuși, din cea de-a doua jumătate a lunii, pentru Tauri se vor risipi norii. Vor trăi momente frumoase alături de persoane dragi, iar unele probleme se vor rezolva de la sine. Grijă, totuși, la echilibrul dintre timpul cu partenerul și timpul dedicat vieții sociale, pentru a evita alte conflicte.

Horoscop august 2020. Gemeni

Gemenilor le place la nebunie să comunice, să fie în legătură cu oamenii, în general. Însă, în luna august, acești nativi și mai comunicativi decât știau că pot fi!

În plus, pentru acești nativi, ar putea apărea o oportunitate excelentă, din care ar putea avea mult de câștigat. Trebuie doar să se implice! Totuși, Gemenii vor trebui să aibă grijă la munca excesivă.

Horoscopul lunii iulie 2020. Schimbări majore!! Totul despre bani, dragoste și sănătate

Horoscop august 2020. Rac

Pentru Raci, cuvântul-cheie al lunii august vva fi „nostalgie”. Vor avea chef să reviziteze locuri dragi și să povestească despre oameni sau momente ce le-au rămas în suflet.

În relația cu persoana iubită, mai ales, dar și la locul de muncă, ar putea apărea unele tensiuni. Nimic, însă, fără rezolvare!

Horoscop august 2020. Leu

Leii își vor face planuri mărețe, în luna august. Nativii acestei zodii care sunt singuri s-ar putea îndrăgosti lulea, iar cei aflați deja în relații ar putea petrece momente de neuitat alături de parteneri.

August se anunță o lună a iubirii și a distracției pentru Lei, dar și a cheltuielilor considerabile. Puțină atenție la bani nu le-ar strica, totuși, acestor nativi puși pe chefuială!

Horoscopul lunii iulie 2020. Schimbări majore!! Totul despre bani, dragoste și sănătate

Horoscop august 2020. Fecioară

Fecioarele vor fi geniale, în luna august. Ideile nu vor conteni să apară. Vor face atâtea planuri și vor găsi atâtea soluții încât vor risca să ajungă la epuizare.

Acestor nativi le este recomandat să își acorde ceva timo și pentru ei înșiși, pentru a se odihni și a-și pune ordine în avalanșa de gânduri!

Horoscop august 2020. Balanță

Pentru Balanțe, august va fi o lună excelentă, în care accentual se va pune pe distracția alături de cei mai buni prieteni.

Vor arăta bine. Se vor simți extraordinar și chiar s-ar putea îndrăgosti sau ar putea trece la următoarea etapă a relației lor amoroase.

Horoscop august 2020. Scorpion

Scorpionii s-ar putea enerva, la începutul lunii august. Fie din cauza unor colegi de muncă, fie pentru că ceva – un telefon mobil, un laptop, de exemplu – se va strica și va necesita o reparație ori o înlocuire, deci o cheltuială neprevăzută.

Îmsă, de pe la jumătatea lunii august, Scorpionilor va începe să le meargă foarte bine. Vor lua decizii bune, cu naturalețe, și vor simți că totul merge de la sine, favoarea lor.

Horoscop august 2020. Săgetător

Săgetătorii vor fi „pe val”, în luna august. Le va merge excelent! Vor obține cu multă ușurință ceea ce își doresc, pe plan profesional sau personal.

Se anunță și o vacanță cu liniște și distracție, alături de oameni dragi, precum și unele câștiguri peste cele așteptate. Totuși, acești nativi nu ar trebui să uite de nevoia de echilibru!

Horoscop august 2020. Capricorn

Din păcate, pentru Capricorni se anunță una sau mai multe dezamăgiri, în luna august. Este posibil ca una sau mai multe persoane să nu se ridice la așteptările acestor nativi.

Capricornilor le este recomandat să nu încerce să forțeze rezolvarea problemelor decât după prima săptămână a lunii aufust, astfel încât să obțină ceea ce vor.

Horoscop august 2020. Vărsător

Vărsătorii vor trebui să facă un compromis, pentru binele relației lor amoroase. Dacă vor consolidarea relației cu persoana iubită, vor fi nevoiți să sacrifice puțin din independența pe care o prețuiesc.

Dacă aleg această cale, pentru Vărsători, se anunță unele momente memorabile, alături de persoana iubită.

Horoscop august 2020. Pești

Peștii s-ar putea simți triști și singuri, în luna august. Rezolvarea, însă, le va fi la îndemână. Vor trebui doar să vorbească cu persoanele dragi.

Astfel, Peștii vor descoperi că nu sunt deloc singuri și că, de fapt, au mai mult sprijin decât își dau seama.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro