Horoscop Capricorn 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Capricorn 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Capricorn

https://pixabay.com/

La începutul anului, conjuncția Saturn-Pluton va avea loc în clasa a 22-a (numărul principal) a semnului Capricorn, inițizând astfel un nou ciclu de 33 de ani (de asemenea, numărul principal). Saturn, conducător al Capricornului, reprezintă tradiționalul și conservatorul, în timp ce Pluton este radical și transformator, astfel încât conjuncția acestor două energii opuse poate duce la conflicte socio-economice internaționale.

Horoscop Capricorn 2020 - Dragoste

Uneori, când discutăm, spunem lucruri pe care chiar nu le gândim și când reflectăm ne dăm seama de greșeala noastră, sperând că nu este prea târziu să o remediem. Trăiește azi fără să ocolești situații de atâtea ori și dacă ai greșit, recunoaște-o. Dialogează cu partenerul pentru a vedea ce aspecte ale relației tale sunt greșite și pornește din nou. Dacă nu te afli într-o relație, fii mai selectiv cu oamenii care se apropie, fii prudent.

Horoscop Capricorn 2020 - Sănătate

Ieșiți din rutină și încercați ceva sport. Este bine să rupem schemele în mod regulat și să facem lucruri diferite în mai multe domenii ale vieții de zi cu zi, pentru că dacă nu riscăm să ne obișnuim să funcționăm în modul pilot automat, călătorind pe aceleași trasee neuronale și nu este sănătos. Fiți interesat de activitățile care vă atrag atenția și pe care nu le-ați practicat până acum, de exemplu lupte.

Horoscop Capricorn 2020 - Carieră

Gândește-te la lucruri mari: așa cum spun americanii, „gândește-te mai mare”, deoarece 2020 este un an care îți oferă un potențial enorm, dacă știi să profiți de asta. Trebuie să fii prudent și să-ți cântărești bine deciziile. Ascultă sfaturile celor dragi. Rămâneți la curent și concentrați-vă. Și nu contați planurile în funcție de cine.

Citește și: Horoscop Săgetător 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Ultimele știri