Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Horoscop Săgetător 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Săgetător 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Săgetător

https://pixabay.com/

Potrivit horoscopului chinez, 2020 este Anul Șobolanului, care în horoscopul vestic este egal cu semnul Săgetătorului. În China, șobolanul este considerat un animal pozitiv, carismatic și viclean și ocupă primul loc al zodiacului, începând astfel un nou ciclu în acest an.

Horoscop Săgetător 2020 - Dragoste

Săgetătorul este un spirit liber care își prețuiește independența, deși în anul 2020 va simți în special nevoia de răsfăț și de căldura unei casei. Dacă aveți un partener, bucurați-vă de fiecare clipă pe care o petreceți împreună; dacă nu-l aveți, nu vă faceți griji (pentru că îngrijorarea blochează energia iubirii): mai întâi curățați tiparele emoționale, simțiți-vă pe deplin în largul vostru și, atunci când veți obține toate acestea, atunci veți începe să atrageți oameni similari cu voi cu care să petreceți frumos momente.

Horoscop Săgetător 2020 - Carieră

Cu perseverență îți vei atinge obiectivele, chiar dacă nu ești prea perfecționist, deoarece asta îți poate fura un timp foarte valoros și te poate face să te îngrijorezi inutil. Privește-ți situația de lucru din exterior, ca și cum ai fi un spectator al vieții tale, asta te va ajuta să te reorganizezi și să iei deciziile corecte. Uranus în Casa VI din Săgetător, asociat cu munca, poate facilita schimbarea colegilor la locul de muncă.

Horoscop Săgetător 2020 - Sănătate

El folosește flori Bach, o terapie descoperită de medicul englez Dr. Edward Bach, care a sistematizat 38 de remedii naturale bazate pe flori și plante, fiecare indicat pentru a trata o tulburare emoțională diferită. Este o terapie naturală care nu are efecte secundare și poate fi administrată adulților, copiilor, animalelor și plantelor.

Citește și: Horoscop Scorpion 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari