Căutare Live

Horoscop. Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie

Astrele indică faptul că fiecare zodie are sporturile ei preferate. Află ce sport ți se potrivește în funcție de zodie.

Astrele indică faptul că fiecare zodie are sporturile ei preferate. Află ce sport ți se potrivește în funcție de zodie.

Cu toții știm că astrele ne influențează nu doar personalitatea și starea de spirit, dar și lucrurile pe care le alegem, ceea ce ne place, ce hobby-uri avem. Predispoziția astrologică face referire la acele aspecte generale care ne influențează până la un punct destinul. Cu toate acestea, în cele din urmă doar noi suntem responsabili de alegerile noastre, însă nu putem să nu ne întrebăm, uneori, dacă și aceste alegeri au fost la rândul lor influențate de horoscop.

Horoscop – Ce sport ți se potrivește

Horoscop Berbec

Cele mai bune exerciţii fizice pentru un Berbec sunt cele efectuate într-o sală de fitness. Fiind în general o persoană dinamică și puternică, Berbecul este capabil să dea totul pentru a obține ceea ce își dorește. Este stimulat de concurență, ii place să fie în centrul atenției și are o atracție deosebită către sporturile care implică competiția directă.

Horoscop Taur

Taurilor nu prea le place să facă sport. Ei preferă mai mult să se uite la cei care îl practică. Dar dacă vreun sport se transformă în pasiune,își dedică toate resursele pentru el. Taurii adoră confortul, luxul și urăsc să transpire la sala de fitness sau pe terenul de sport. Au o capacitate foarte mare de a-și controla emoțiile, sunt persoane elegante, echilibrate și în general pasive, motiv pentru care sporturile care li se potrivesc cel mai bine sunt sporturile tactice precum golful, tenisul, dar și joggingul.

Horoscop Gemeni

Unui nativ născut în zodia Gemeni i se potrivesc sporturile de viteză,care necesită agilitate, precum ping-pong sau badminton. De asemenea, ei se descurcă foarte bine și la volei,handbal sau tenis. În general, Gemenii sunt pregătiți oricând pentru puțină mișcare, iar uneori sunt chiar tentați să exagereze. Skatebording-ul, mersul cu bicicleta ori patinajul artistic sunt câteva exemple de activități care le sunt pe plac.

Horoscop Rac

Raci sunt cunoscuți ca fiind visători, amuzanți și sunt considerați de obicei conservatori. Atunci când găsesc un sport care să le placă rămân fideli pentru foarte multă vreme acestuia. Racilor le plac sporturile acvatice, însă fiind firi artistice, ei pot da dovada de mult talent și atunci când vorbim de patinaj și dansuri. Nu are cum să nu le placă,deoarece au un talent nativ pentru astfel de sporturi.

Horoscop Leu

Atunci când Leii îți propun ceva, nu are cum să nu le iasă. Un Leu se potriveşte de minune pentru sporturile de echipă pentru că au spirit de lider. Leilor le place să facă mișcare, sportul fiind pentru ei o modalitate perfectă de a se relaxa. Ei pun foarte mare pasiune în tot ceea ce fac, iar dacă vor alege să facă un sport sunt șanse foarte mari să o facă și bine. În afară de sporturile de echipă, pentru ei artele marțiale sau scrima sunt alegeri potrivite .

Horoscop Fecioară

În general,nativii din zodia Fecioară sunt atrași de sporturi în care își folosesc dibăcia mentală decât puterea fizică,şahul fiind unul dintre preferatele lor. Cu toate acestea, Fecioarele percep sportul ca un mod de relaxare, nu ca pe o muncă. Lor nu le plac sporturile extreme și aleg calea cea mai sigură către succes într-o competiție. Șahul dar și atletismul, gimnastica sau cățăratul sunt printre sporturile preferate ale Fecioarelor.

Horoscop Balanță

Sporturile tale preferate sunt cele în urma cărora Balanțele simt că se relaxează. Lor le place să facă dans sportiv,gimnastică sau fitness pe muzică. Chiar dacă Balanțele nu sunt buni jucători în echipă pentru că nu își pot evidenția pe deplin abilitățile, lor li se potrivesc sporturile individuale precum echitația, ciclismul, înotul sau gimnastica.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor le place să facă orice fel de sport şi asta pentru că vor mereu să fie în formă. Merg la sală,fac jogging,joacă tenis sau se implică în orice altă activitate sportivă. Scorpionii sunt persoane viguroase si puternice. Au o natură foarte activă, însă nu toți o scot la iveală. Le plac sporturile extreme și alergatul pe distanțe lungi.

Horoscop Săgetător

Un Săgetător nu va refuza niciodată să facă mişcare în aer liber. Cel mai probabil îţi place echitaţia sau,de ce nu,trasul cu arcul. Săgetătorul este unul dintre cele mai atletice semne zodiacale. În cazul lor, accentul cade în special pe sporturile și activitățile în aer liber. Jogging-ul, echitația, hochei-ul, kickboxing-ul, sporturile nautice sau sporturi care necesită abilități de țintași precum tirul cu arcul și biatlon-ul se numără printre activitățile lor preferate.

Horoscop Capricorn

Şi nativii din zodia Capricorn sunt pasionaţi de sport. Capricornii depun efort îndelungat pentru realizarea unui obiectiv. Sporturile care ar atrage un Capricorn ar fi atât cele de echipa, cât și cele care presupun multă concentrare și viteză de reacție, cum este de exemplu tenisul. Lor le plac sporturile de munte, în special cățărările. Jogging, mersul, ciclismul sunt și ele o opțiune bună pentru nativii acestei zodii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorul este unul dintre cei mai nonconformiști nativi ai zodiacului. Vărsătorii sunt împătimiți ai sporturilor nautice precum surfingul, parasailing sau schi nautic. Chiar dacă au parte de eșecuri, nu renunță niciodată. Lor li se mai potrivesc sporturile de echipă precum baschetul, handbalul sau voleiul, unde calitățile lor pot fi puse în evidență.

Horoscop Pești

Unui semn de apă i se potrivesc de minune sporturile de apă. Însă,nu este exclus ca Peștii să fie atrași şi de alte practici,precum yoga.

Peștii urăsc rutina și vor să încerce mereu lucruri noi. Ei sunt foarte buni înotători și fac performanțe în sporturile nautice. Cu toate acestea, ei nu se vor da niciodată în lături de la sporturi precum cățăratul, parașutismul, schiatul extrem sau snowboardingul. Prin exerciții fizice Peștii își caută pacea și echilibrul.

Citește și:

Acestea sunt zodiile pasionale care ard pentru dragoste. Ești 100% norocos/norocoasă dacă ai una

Horoscop. Ce fel de mamă ești în funcție de zodia ta

Horoscop. Ce muzică te relaxează, în funcție de zodia ta

Sursă foto: pexels.com

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019. Săgetătorii își găsesc sufletul pereche... Horoscop: ele sunt zodiile pline de bani în această vară. Fac bani din orice...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x