Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop. Ce fel de mamă ești în funcție de zodia ta

Felul în care mamele relaționează cu copiii lor este influențat de astre. Iată ce spune horoscopul despre cât de bune mame pot fi femeile din fiecare zodie.

Felul în care mamele relaționează cu copiii lor este influențat de astre. Iată ce spune horoscopul despre cât de bune mame pot fi femeile din fiecare zodie.

Momentul în care devine mamă este momentul în care o femeie se schimbă. Când vine vorba de creșterea unui copil, fiecare femeie are stilul său de vreme ce aceasta începe să vadă lumea cu alți ochii. Aceste schimbări pot fi influențate și de semnul zodiacal sub care se află fiecare femeie.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia ta?

Horoscop – Berbec

Mama Berbec este un adevărat lider, ce îşi doreşte să fie un exemplu demn de urmat de copiii ei. Ea este mereu energică şi ambiţioasă, îşi încurajează copiii să-şi urmeze visurile şi se implică mult, ajutându-i să și le îndeplinească. Femeile Berbec sunt firi hotărâte care țin foarte mult ca regulile pe care le impun să fie respectate. În rolul de mamă, ele pot fi destul de stricte, mai ales atunci când lucrurile nu ies tocmai așa cum își doresc. Cu toate astea, ele pot deveni impulsive și îşi pot pierde răbdarea destul de repede.

Horoscop – Taur

Femeile născute în zodia Taur pun accent pe tot ce ține de moralitate și sunt capabile să impună reguli, dar care să pară că fac parte din rutină. Astfel, ele ajung să fie foarte iubite de copiii lor și să stabilească o relație strânsă de prietenie. Ele ştiu mereu să-i asculte atunci când aceştia au ceva de spus. Femeile Taur sunt echilibrate, răbdătoare și grijulii cu puii ei, exact ca o cloşcă. Orice copil s-ar simţi norocos cu o asemenea mămică.

Horoscop – Gemeni

Mama în zodia Gemeni este cel mai bun prieten al copiilor ei, pe care-i ascultă şi-i sprijină de fiecare dată. Cei mici vor avea mereu ce învăţa de la această mamă, chiar dacă uneori ar putea părea cicălitoare. Cu toate astea, va avea grijă să-şi educe odraslele cu grijă, respectându-le întotdeauna personalitatea. Femeile Gemeni sunt mame responsabile, dar energia lor poate aduce un ușor dezechilibru în viața de familie.

Horoscop – Rac

Pentru femeia Rac, familia este mereu pe primul loc. Mamele din zodia Rac sunt foarte sensibile și rezonează cu tot ce se întâmplă în jurul lor. Astrologii spun că femeile născute sub acest semn zodiacal au un instinct matern foarte bine dezvoltat și că intră în rolul de mamă încă din momentul în care rămân însărcinate. Ele îşi iubesc copiii şi ar face orice pentru ei, chiar dacă uneori are de suferit de pe urma acestui lucru. Mereu alături de cei mici atunci când au nevoie de ajutor, mama născută sub acest semn îşi va răsfăţa copiii şi va avea grijă să le ofere toată dragostea şi devotamentul ei.

Horoscop – Leu

Femeia născută în zodia Leu nu e degeaba văzută ca o leoaică, ce îşi apără puii de fiecare dată când simte pericolul. Leii sunt persoane energice, glumețe și care nu spun niciodată nu distracției Astfel, mama Leu este un partener bun de joacă, dar şi un dascăl adevărat. Aceste caracteristici îi fac pe cei mici să o îndrăgească foarte mult și să se deschidă în fața ei, fără teama că vor fi judecați. Poate uneori este văzută de copii ei cam exigentă, dar acesta e felul ei de a fi, iar copiii ştiu că se pot baza pe ea oricând.

Horoscop – Fecioară

Fecioarele sunt recunoscute pentru faptul că sunt mereu organizate și obsedate de tot ce ține de curățenie. Astfel, copiii lor sunt mereu în siguranță și rar se îmbolnăvesc și asta pentru că aceste femei dezinfectează chiar și cel mai nesemnificativ lucru. Femeia Fecioară este mereu gata să facă ceva pentru copiii ei, de parcă s-ar fi născut special pentru rolul de mamă. Cu toate acestea, strictețea lor și obsesia pentru respectarea regulilor le poate afecta relația cu copiii.

Horoscop – Balanță

După cum îi este şi semnul sub care s-a născut, această mamă este una echilibrată, atentă şi calmă. Balanțele au foarte multă răbdare cu copiii lor și de multe ori îi lasă să greșească în mod intenționat, tocmai pentru ca ei să învețe anumite lucruri. Ele au capacitatea de a-și învăța copiii să aprecieze noțiunea de familie și să se raporteze în mod constant la ea.

Mereu corectă, îşi va pedepsi copiii dacă greşesc şi este dispusă să facă sacrificii mari atunci când vine vorba de fericirea celor mici. Aceasta nu este genul de mamă care să-şi sufoce copiii, aşa că-i va lăsa liberi, pentru a-şi exprima propriile personalităţi.

Horoscop – Scorpion

Femeia Scorpion nu se ghidează după reguli și nu ține cont de sfaturile altora atunci când vine vorba despre educația copiilor. Foarte iubitoare faţă de copii, această mamă este capabilă să-şi dea şi viaţa pentru puii ei. Ele au propriul lor stil, sunt văzute ca un lider, dar de multe ori nu își pot stăpâni emoțiile, lucru care poate fi înțeles cu greu de copii.

Dacă cineva îndrăzneşte să-i supere odrasla, aceasta se transform într-o fiinţă răzbunătoare. În general, este cel mai bun prieten al copiilor. Cei mici vor simți că pot discuta despre absolut orice cu ea.

Horoscop – Săgetător

Mamele Săgetător își învață copiii de mici să fie responsabili, dar și să își asume riscuri. Ea știe că frumuseţea copilăriei nu ţine prea mult, aşa că e genul de părinte care îşi îndeamnă copii să se distreze cât mai tare. Chiar dacă vor să își știe copiii în siguranță, aceste femei nu le refuză celor mici dorința de a-și dezvolta spiritul de aventură. Personalitatea lor face ca de multe ori să fie nerăbdătoare și să se enerveze mult prea repede, acționând greșit în multe situații. Dar e mereu pusă pe glume, face în aşa fel încât cei mici să-şi descopere atuurile în timp ce au parte de experienţe cât mai inedite.

Horoscop – Capricorn

Mama Capricorn este foarte ambiţioasă și asta se vede din atitudinea ei faţă de copii, pe care vrea să-i vadă că sunt bine. Asta o face câteodată să pară destul de dură şi impunătoare, însă toate au scopul de a-i ambiţiona pe cei mici pentru a deveni oameni maturi, realizaţi atât profesional, cât şi personal. O mamă Capricorn va fi tot timpul organizată și de multe ori ea reprezintă un exemplu pentru copii.

Horoscop – Vărsător

Orice copil și-ar dori o mamă Vărsător. Acestea sunt foarte deschise și încurajează libera exprimare, astfel că cei mici nu se vor simți obligați să respecte reguli stricte. Ele nu se încadrează deloc în tipologia unei mame obişnuite. Mereu nonconformistă, acestea îşi vor încuraja copiii să-şi urmeze propriile instincte. Nu se impun, făcând ca relația dintre ele și copii să fie mai mult un parteneriat.

Horoscop – Pești

Mai mereu blândă şi iubitoare, mama din zodia Pești este o idealistă convinsă, ce îşi doreşte ca cei mici să urmeze o carieră artistică şi chiar îi îndrumă în acest sens. Toată atenția acestor femei se va îndrepta către creșterea copiilor. Mereu îşi vor răsfăţa copiii, iar atenţia cu care îi îngrijesc ar putea fi uneori exagerată.

Citește și:

Cele trei zodii care au succes toată luna iulie! Norocul e de partea lor

Lovite de Cupidon în mijlocul verii! Zodii cu noroc în dragoste în luna iulie. Scorpionii, printre ele

Sursă foto: pexels.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro