Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: Bivolul dă lovitura

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: Bivolul dă lovitura, Tigrul este romantic, Dragonul are noroc. Ce anunță horoscopul chinezesc al săptămânii

horoscop chinezesc 21 - 27 octombrie 2019

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: Bivolul dă lovitura, Tigrul este romantic, Dragonul are noroc. Ce anunță horoscopul chinezesc al săptămânii

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Șobolan

Reușiți să va evaluați perfect situația financiară, pentru a nu risca inutil. Este un moment foarte bun să vă ocupați de un proiect umanitar. Relația cu persoană iubită e pe cale să devină foarte serioasă, așa că dacă va faceți planuri de căsătorie, nu sunt în zadar.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Bivol

Astrele sunt favorabile în această săptămână. Profesional vorbind, evoluția dumneavoastră este permanentă, având chiar oportunitatea de a va găsi un alt loc de muncă. Tranzacțiile financiare din aceste zile va favorizează și pe dumneavoastră. Relația cu partenerul de viață este dintre cele mai bune.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Tigru

În această perioadă sunteți foarte romantic. E posibil că într-una din zile să întâlniți o persoană care să va suscite interesul într-atât încât să uitați de alte îndatoriri. Atenție că dacă aveți un partener, ar putea urma niște scandaluri pe teme de gelozie.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Iepure

Atenție să nu fiți prea ușor de păcălit de cineva din anturaj. Poate fi vorba de un coleg de serviciu, care încearcă să va distragă atenția de la muncă. Decideți singur dacă e bine să faceți schimbări sau nu și nu-i lăsați pe ceilalți să se amestece în deciziile voastre!

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Dragon

Norocul nu va ocolește în aceste zile. Orice faceți, orice activitate în care sunteți implicat, nu poate să se încheie cu un insucces. Trebuie doar să fiți hotărât în ceea ce faceți, pentru că nu e loc de ezitare. Așadar, sunteți pe cai mari în această săptămână!

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Șarpe

La birou, e posibil să luați parte la niște certuri cu colegii, cauzate de o neînțelegere mai veche. Problemele financiare va fac și ele viață amară, fiind preocupat de situația această tot timpul. La capitolul dragoste, în aceste zile sunteți un romantic incurabil și simțiți o nostalgie a trecutului. O fostă relație vă dă târcoale și în prezent!

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Cal

E o săptămâna nemaipomenită pentru dumneavoastră. Sunteți perfect motivat în alegerile pe care le faceți acum. Dacă nu va pierdeți ambiția, puteți ajunge foarte departe în profesia aleasă. Nici în privință vieții sentimentale nu aveți motive de îngrijorare, pentru că totul merge conform dorințelor pe care le aveți.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Oaie

O să reușiți să va adaptați la noile condiții de la serviciu. Probabil e vorba de schimbarea conducerii sau de faptul că trebuie să începeți muncă în alt departament. Faptul că schimbați mediul, nu va crează probleme. Sunteți capabili de orice schimbare, așadar nu trebuie să vă faceți griji.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Maimuță

Săptămâna această nu prea găsiți înțelegere la partenerul de viață. Dacă aveți ocazia să întâlniți o persoană interesantă din acest punct de vedere, inimă va da ghes să intrați în vorba cu această. Așadar, o nouă dragoste se anunță la orizont!

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Cocoș

În profesie va bazați numai pe propriile puteri. Dacă aveți o afacere proprie, o conduceți cu mână de fier în aceste zile. Sunt posibile discuții cu potențiali parteneri din străinătate. La capitolul dragoste, o persoană din trecut vă poate crea neplăceri. Atenție la cum gestionați situația.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Câine

Imaginea dumneavoastră din societate este din ce în ce mai bună, iar aprecierile nu sunt doar verbale. E posibil că urmare a unui eveniment monden să puteți stabili niște relații comerciale cu cineva întâlnit aici. Și în viață particulară, soarele a ieșit și pe strada voastră. Relația cu persoană iubită este foarte bună, plănuind mărirea familiei sau oficializarea relației.

Horoscop chinezesc: horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019 Mistreț

Sunteți o fire onestă și nu va puteți abține dacă e vorba de a spune adevărul într-o problemă de serviciu. Această posibilă dezvăluire va poate atrage nemulțumirea colegilor, dar dacă le explicați despre ce este vorba, probabil sunt înțelegători. Financiar lucrurile sunt sub control, existând și posibilitatea unui câștig substanțial. La capitolul dragoste însă, lucrurile nu stau pe roze, fiind posibile despărțiri, părăsiri de domiciliu.

Citește și:

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: oficializarea unei relații sau apariția unui copil pentru Taur

sursa info: astrodex.ro